פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחר יש לי מתכונת בהיסטוריה אני לא יודע כמעט כלום ואם אני נכשל בה הלך עלייי!!! למישהו יש עצה לשליף טוב שלא יתפסו אותי או דרך אחרת לא יודע משהוווווו אני חייב עזרה דחוף... על סף יאוש עוד שניה אני עומד לבכות אני לא צוחק :-\ עיזרו ליייי :s05:
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מכיר את השיטה עם לקשור לרגל תפוחחי אדמה חצויים..ואזש בבוקר לתת מכה קטנה עם כפית...הרגל נשברת...ויש לך מועד מיוחד שתספיק ללמוד אליו...יאא
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר מכיר את השיטה עם לקשור לרגל תפוחחי אדמה חצויים..ואזש בבוקר לתת מכה קטנה עם כפית...הרגל נשברת...ויש לך מועד מיוחד שתספיק ללמוד אליו...יאא יש לך משהו אחר,למה אני לא רוצה גם נכשל וגם רגל שבורה..
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אין דרך לעשות שליפים בהיסטוריה המקצוע היסטוריה ידוע כמקצוע קשה מאוד וממש משעמם אבל אין מה לעשות בשביל בגרות חובה לפחות 2 יחידות.אגב מחר יש לי בגרות באנגלית תאכלו לי בהצלחה ;D.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר למדתי נשבע לך אני פשוט לא מצליח לזכור למדתי כל היום וגם אתמותל ושלשום אבל אני לא מצליח לזכור את זה!!!!!!!!!!
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר אין דרך לעשות שליפים בהיסטוריה המקצוע היסטוריה ידוע כמקצוע קשה מאוד וממש משעמם אבל אין מה לעשות בשביל בגרות חובה לפחות 2 יחידות.אגב מחר יש לי בגרות באנגלית תאכלו לי בהצלחה ;D.עכשיו באיסת אותי עוד יותר
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אין דרך לעשות שליפים בהיסטוריה המקצוע היסטוריה ידוע כמקצוע קשה מאוד וממש משעמם אבל אין מה לעשות בשביל בגרות חובה לפחות 2 יחידות.אגב מחר יש לי בגרות באנגלית תאכלו לי בהצלחה ;D.בהצלחה לשניכם...
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר אז אתם אומרים שהעסק גמור?אין שום דרך לא יודע תגידו מה שעולה לכם בראש לא משנה מההה
פורסם 2006 במאי 2119 שנים שמע עם אתה לא עצלן אתה יכול לעשות אבל היסטוריה זה מקצוע שגם עם תכתוב את כל הספר תקבל מקסימום 80.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מכיר את השיטה עם לקשור לרגל תפוחחי אדמה חצויים..ואזש בבוקר לתת מכה קטנה עם כפית...הרגל נשברת...ויש לך מועד מיוחד שתספיק ללמוד אליו...יאא יהיו לו שלוש שנים שלמות לעשות את זה בתקופת הצבא...
פורסם 2006 במאי 2119 שנים היה לי מגן בהיסטוריה בדיוק לפני שבוע וואייי זה היה קל קיבלתי 96 אבל ת'אמת אני קצת מאוכזב כי המבחן היה כל כך קל ורציתי 100 אולי אתה לא לומד נכון אם המגן מחר ואתה לא יודע כלום עזוב אתה לא תצליח ללמוד הרבה עכשיו הכי חשוב תתרכז בבגרות ותלמד לפחות 4 ימים לפני
פורסם 2006 במאי 2119 שנים תתחיל להוריד נושאים לפי המבנה של הבגרות - למשל איפה שיש 3 נושאים ומתוכם תיהיה שאלה אחת תלמד רק נושא 1תוריד כמה שיותר נושאים אבל תלמד אותם טוב ..אמנם לא יהיה לך בחירה וזה גם סיכון אבל אין ברירה.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים תתחיל להוריד נושאים לפי המבנה של הבגרות - למשל איפה שיש 3 נושאים ומתוכם תיהיה שאלה אחת תלמד רק נושא 1 תוריד כמה שיותר נושאים אבל תלמד אותם טוב ..אמנם לא יהיה לך בחירה וזה גם סיכון אבל אין ברירה. זה בדיוק מה שאנ יעשיתי...ובא למבחן המסכם והופה! הורידו דווקא את כל מה שלמדתי...אז חירבשתי 70 אחוז מהמבחן
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחר יש לי מתכונת בהיסטוריה אני לא יודע כמעט כלום ואם אני נכשל בה הלך עלייי!!! למישהו יש עצה לשליף טוב שלא יתפסו אותי או דרך אחרת לא יודע משהוווווו אני חייב עזרה דחוף... על סף יאוש עוד שניה אני עומד לבכות אני לא צוחק :-\ עיזרו ליייי :s05: אתה לומד באורה בר''ג?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.