עבור לתוכן

מחר מתכונת בהיסטוריה-לא יודע כמעט כלום!-עזרה!!!

Featured Replies

פורסם

מחר יש לי מתכונת בהיסטוריה אני לא יודע כמעט כלום :nixweiss:

ואם אני נכשל בה הלך עלייי!!! :s07:

למישהו יש עצה לשליף טוב שלא יתפסו אותי או דרך אחרת לא יודע משהוווווו אני חייב עזרה דחוף...

על סף יאוש עוד שניה אני עומד לבכות אני לא צוחק :-\

עיזרו ליייי :s05:

• תגובות 30
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מכיר את השיטה עם לקשור לרגל תפוחחי אדמה חצויים..ואזש בבוקר לתת מכה קטנה עם כפית...הרגל נשברת...ויש לך מועד מיוחד שתספיק ללמוד אליו...יאא :screwy:

פורסם
  • מחבר

מכיר את השיטה עם לקשור לרגל תפוחחי אדמה חצויים..ואזש בבוקר לתת מכה קטנה עם כפית...הרגל נשברת...ויש לך מועד מיוחד שתספיק ללמוד אליו...יאא :screwy:

יש לך משהו אחר,למה אני לא רוצה גם נכשל וגם רגל שבורה..

פורסם

למה לא למדתה, אם אפשר לדעת?

פורסם

אין דרך לעשות שליפים בהיסטוריה המקצוע היסטוריה ידוע כמקצוע קשה מאוד וממש משעמם אבל אין מה לעשות בשביל בגרות חובה לפחות 2 יחידות.

אגב מחר יש לי בגרות באנגלית תאכלו לי בהצלחה ;D.

פורסם
  • מחבר

למדתי נשבע לך

אני פשוט לא מצליח לזכור למדתי כל היום וגם אתמותל ושלשום

אבל אני לא מצליח לזכור את זה!!!!!!!!!! :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אין דרך לעשות שליפים בהיסטוריה המקצוע היסטוריה ידוע כמקצוע קשה מאוד וממש משעמם אבל אין מה לעשות בשביל בגרות חובה לפחות 2 יחידות.

עכשיו באיסת אותי עוד יותר

פורסם

בהצלחה לשניכם...

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים שהעסק גמור?

אין שום דרך לא יודע תגידו מה שעולה לכם בראש לא משנה מההה

פורסם

שמע עם אתה לא עצלן אתה יכול לעשות אבל היסטוריה זה מקצוע שגם עם תכתוב את כל הספר תקבל מקסימום 80.

פורסם

יהיו לו שלוש שנים שלמות לעשות את זה בתקופת הצבא...

פורסם

היה לי מגן בהיסטוריה בדיוק לפני שבוע וואייי זה היה קל קיבלתי 96 אבל ת'אמת אני קצת מאוכזב כי המבחן היה כל כך קל ורציתי

100

אולי אתה לא לומד נכון אם המגן מחר ואתה לא יודע כלום עזוב אתה לא תצליח ללמוד הרבה עכשיו

הכי חשוב תתרכז בבגרות ותלמד לפחות 4 ימים לפני

פורסם

תתחיל להוריד נושאים לפי המבנה של הבגרות - למשל איפה שיש 3 נושאים ומתוכם תיהיה שאלה אחת תלמד רק נושא 1

תוריד כמה שיותר נושאים אבל תלמד אותם טוב ..אמנם לא יהיה לך בחירה וזה גם סיכון אבל אין ברירה.

פורסם

תתחיל להוריד נושאים לפי המבנה של הבגרות - למשל איפה שיש 3 נושאים ומתוכם תיהיה שאלה אחת תלמד רק נושא 1

תוריד כמה שיותר נושאים אבל תלמד אותם טוב ..אמנם לא יהיה לך בחירה וזה גם סיכון אבל אין ברירה.

זה בדיוק מה שאנ יעשיתי...ובא למבחן המסכם והופה! הורידו דווקא את כל מה שלמדתי...אז חירבשתי 70 אחוז מהמבחן :kopfpatsch:

פורסם

מחר יש לי מתכונת בהיסטוריה אני לא יודע כמעט כלום :nixweiss:

ואם אני נכשל בה הלך עלייי!!! :s07:

למישהו יש עצה לשליף טוב שלא יתפסו אותי או דרך אחרת לא יודע משהוווווו אני חייב עזרה דחוף...

על סף יאוש עוד שניה אני עומד לבכות אני לא צוחק :-\

עיזרו ליייי :s05:

אתה לומד באורה בר''ג?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים