פורסם 2006 במאי 2119 שנים אז היום קיבלתי את ההודעה ה300 שלי... חחח מעניין כמה יש לכם הודעות... השתתפו ופתחו דיון נחמד לגבי טיב ההודעות ותוכנן....הערת שוליים: סקר זה נכתב בהפסקה מהתכוננות למתכונת בהיסטוריה. המתכונת עוד שלושה ימים והתחלתי ללמוד את כל החומר אתמול. עד אתמול ידעתי 10% מהחומר וזה גם מחלק מצומצם מאוד של שיעורים שהייתי נוכח בהם ומתוכם רק כ10% מהזמן הוקדשו להקשבה למורה החופר.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים רובן זה קבצים שלי לעבודות, מיילים מצחיקים מחברים, וBACK-UPS... בעיקר של המוזיקה הכל בGMAIL (מישו כאן צריך הזמנה? פרטי...) יש לי גם HOTMAIL שבוא אני משתמש לעוד כמה דברים שאני לא יזכיר כאן... ( :)
פורסם 2006 במאי 2119 שנים 238 הערת שוליים: סקר זה נכתב בהפסקה מהתכוננות למתכונת בהיסטוריה. המתכונת עוד שלושה ימים והתחלתי ללמוד את כל החומר אתמול. עד אתמול ידעתי 10% מהחומר וזה גם מחלק מצומצם מאוד של שיעורים שהייתי נוכח בהם ומתוכם רק כ10% מהזמן הוקדשו להקשבה למורה החופר.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר רובן זה קבצים שלי לעבודות, מיילים מצחיקים מחברים, וBACK-UPS... בעיקר של המוזיקה הכל בGMAIL (מישו כאן צריך הזמנה? פרטי...) יש לי גם HOTMAIL שבוא אני משתמש לעוד כמה דברים שאני לא יזכיר כאן... ( :) no no no no..... התכוונתי בתיבה האישית באתר HWzone... אני אערוך את הסקר...
פורסם 2006 במאי 2119 שנים 4 אבל בגלל שאני מוחק אותן תמיד (השיא נראה לי היה 19 ואם אני זוכר נכון אם לא הייתי מוחק אותן היה לי בTOTAL 50)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.