פורסם 2006 במאי 2119 שנים איזה מבין שני המסוקים הללו יותר טוב יותר יקר יותר חדש?SUPER COBRA OR HEPATCHI?
פורסם 2006 במאי 2119 שנים הנה זה מתחיל בסוף זה יגמר בשאלה מה בא לפני הביצה או התרנגולת ? תגיד אין לך מה לעשות בחיים
פורסם 2006 במאי 2119 שנים בהחלט מצחיק עכשיו אחרי שהוא יודע שאפאצ'י טוב יותר הוא ישנה את הניק לאפאצ'י? :
פורסם 2006 במאי 2119 שנים :spam: :spam: אין מה לכתוב הא? So go dip youre head in a nice hot lava , asswipe
פורסם 2006 במאי 2119 שנים :spam: :spam: אין מה לכתוב הא? So go dip youre head in a nice hot lava , asswipe אין לך מושג עד כמה אני לא סובל תגובות כמו שלך. התגובה שלך היא סופר ספאם בפני עצמה. בתוספת לשרשרת המגיבים שכבר אמרו דברים חסרי תועלת, אתה אומר את המובן מאליו. SO Thank you Captain Obvious! we REALLY needed that פותח הת'רד- לכל אחד יש מטרות שונות שאותן הוא מבצע, אי אפשר להשוות בין שני המסוקים הספציפיים האלו.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אין לך מושג עד כמה אני לא סובל תגובות כמו שלך. התגובה שלך היא סופר ספאם בפני עצמה. בתוספת לשרשרת המגיבים שכבר אמרו דברים חסרי תועלת, אתה אומר את המובן מאליו. SO Thank you Captain Obvious! we REALLY needed that פותח הת'רד- לכל אחד יש מטרות שונות שאותן הוא מבצע, אי אפשר להשוות בין שני המסוקים הספציפיים האלו. סובל תגובות כמו שלי הא? כמה חבל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.