עבור לתוכן

שאלה למי שעשה בגרויות והוא אקסטרני

Featured Replies

פורסם

היי

השאלה היא למי שאין לו בית ספר ועשה את הבגרויות שלו אקסטרני (זתומרת שלחו אותו לאנשהו לעשות את הבגרות ולא במקום שהוא למד בו)

רציתי לדעת איך זה עובד

אני מגיע לשם ואף אחד לא מכיר אותי איך הם בכלל יודעים שזה אני?

יש להם פרטים מזהים שלי כמו תמונה שלי או משהו?

פורסם

בעקרון , בכל בחינת בגרות אתה מתבקש להציג את מספר הזהות שלך , כך יוכלו לזהות אותך.

עדיף להביא איתך ת'תעודה גם כן , הכל יכול להיות.

אבל בעקרון זה בגרות כמו בכל מקום.

בקשר לתמונה-ממש לא חושב כך. יש להם פשוט את השם שלך , וכנראה את מספר הזהות שלך.

Good luck :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם לבוחן שם יש תמונה שלי או לא

נתתי תמונה שפתחתי תיק אקסטרני השאלה היא אם לבוחן יש את התמונה שלי.. :smile1:

פורסם

עדכנתי את הפוסט הקודם.

רוב הסיכויים שלא.

פורסם
  • מחבר

תודה גבר

פורסם

אני אינטרני אבל עדיין עושה את הבחינות מחוץ לב"ס שלי (אמורים להרשם שלושה חודשים לפני רבק!!!)

בכל אופן אתה אמור לגשת למקום מסויים יום לפני הבחינה להרשם עם תעודת הזהות שלך ולמחרת ביום הבחינה גם להציג אותה

הם בודקים את התעודת זהות וכן את התמונה וממה ששמתי לב זה לא בית זונות כמו הבגרויות בב"ס כך שיותר קשה להעתיק פה אבל לא בלטי אפשרי

פורסם

אני אינטרניאבל עדיין עושה את הבחינות מחוץ לב"ס שלי (אמורים להרשם שלושה חודשים לפני רבק!!!)

בכל אופן אתה אמור לגשת למקום מסויים יום לפני הבחינה להרשם עם תעודת הזהות שלך ולמחרת ביום הבחינה גם להציג אותה

הם בודקים את התעודת זהות וכן את התמונה וממה ששמתי לב זה לא בית זונות כמו הבגרויות בב"ס כך שיותר קשה להעתיק פה אבל לא בלטי אפשרי

:kopfpatsch:

פורסם

אני אינטרניאבל עדיין עושה את הבחינות מחוץ לב"ס שלי (אמורים להרשם שלושה חודשים לפני רבק!!!)

הם בודקים את התעודת זהות וכן את התמונה וממה ששמתי לב זה לא בית זונות כמו הבגרויות בב"ס כך שיותר קשה להעתיק פה אבל לא בלתי אפשרי

תגידו, מה הרעיון בלעשות את הבגרויות אקסטרני?

פורסם
  • מחבר

אין רעיון פשוט אם אתה לא רשום באף ביתספר אז אתה אקסטרני

פורסם

אההה הבנתי, חשבתי שאפשרות בחירה של תלמיד.

פורסם

תגידו, מה הרעיון בלעשות את הבגרויות אקסטרני?

אם אתה עושה אקסטרני אתה בד"כ משלים\משפר ציוני בגרות וזה בדרך כלל עושים אחרי צבא או לפני אם יש זמן :smile1:

פורסם

אקסטרני זה גם בתי ספר פרטיים.

פורסם

החלק הכי טוב באקסטרני (לאלה שהיו בבית ספר רגיל ויודעים מה זה מגן שהורס ציון) הוא שאין מגן

מבחן הבגרות הוא זה שקובע את 100% הציון

פורסם

כן הא...

אבל עדיין .... אין כוח ללכת לאקסטרני בגלל מבחנים....עדיף לעשות כבר בבצפר ....

GHOST , ספר לנו איך עבר :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים