עבור לתוכן

מישהו יודע כמה עולה חולצת לקוסט אמיתית?

Featured Replies

פורסם

כל אחת ומה שהוא אוהב אני לא מבין מה אתם מסטלבטים לי יש כמה כאלה ולא היה לי בעיה לשלם עלייהם תסתכל במפרט של המחשב

אז תבין שהייתי מוכן לשלם על החולצות ולא על המחשב אז אולי תבין מי זה שכל אחד ומה שהוא אוהב ילדון

פורסם
r link=topic=182734.msg1579911#msg1579911 date=1148278486]

אני יסביר לך למה זה לא אחד על אחד אולי זה ניראה ככה

1: הם מתקווצות בכביסה

2: זה לא אותו תנין האורגינל תפור והזיוף זה בד שזרוק על החולצה שאתה יכול לתלוש אותו במזיוף במוכן

3: על החולצה למטה יש V כזה עכשיו באוגינל ה V לא ישר צד אחד יותר גדול מהשני במזיוף הם שווים

4: התוויות מאחורה לא אותו דבר באורגינל רשום LACOSTE במזיוף רשום קרוקודיל משהו כזה אם תווית ירוקה

5: עכשיו יש חיקויים עלובים מיוחד

בתמונות כולם אוריגנליות

באורגינל התנין בצד שמאל אם הפנים לצד שמאל

יש מזויפים שהתנין בצד שמאל אם הפנים לצד ימים

6: בכל המזויפות שאני ראית ומכיר כתוב על הכפתורים "LACOSTE" באורגינל אין את זה

אתה באמת חושב שמי שפוגש אותך באמצע הרחוב באמת ישים לב לכל הפרטים האלו?

:nixweiss:

פורסם

זה עניין של הרגשה בלבד כל המוצרים של "היוקרה" למה אנשים קונים שעון רולקס ב 50 אלף שקל ולא מצויין ב 200 דולר

וזה ממש ממש אחד על אחד ?

לא כי הם מטומטמים אלה כי הם אוהבים אייכות זה כמו שמשהו יקנה כרטיס מסך ב 3000 אלף אתה כן תבין אבל משהו אחר לא יבין לא רק היא לא יודע מה ההדבל אלה גם הוא לא מיחס לזה חשיבות לכרטיס מסך ככה אתה רק ההפך

פורסם
  • מחבר

בקיצור עדיף לקנות מארה"ב או תאילנד או טורקיה מחנויות מקוריות של לקוסט לא שוק שם זה יותר זול

ב-100-200 שקל לא יותר כנסו www.lacoste.com שימו לב לאיכות של הבד הוא באמת בד יקר ומסוג מצוין תנסו להרים חולצה של לקוסט מזוייפת וחולצה מקורית ותשימו לב למשקל של הבד תרגישו הבדל בדוק!

יש לי שאלה תיכנסו לקישור פה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TT300291210 תאמרו לי אם זה נראה לכם חולצת פולו מקורית אמיתית של רלף לורן כי המחיר נראה זול מידי בעיקרון היא אמורה לעלות 350 -400 לא?

פורסם
r link=topic=182734.msg1580020#msg1580020 date=1148286791]

זה עניין של הרגשה בלבד כל המוצרים של "היוקרה" למה אנשים קונים שעון רולקס ב 50 אלף שקל ולא מצויין ב 200 דולר

וזה ממש ממש אחד על אחד ?

לא כי הם מטומטמים אלה כי הם אוהבים אייכות זה כמו שמשהו יקנה כרטיס מסך ב 3000 אלף אתה כן תבין אבל משהו אחר לא יבין לא רק היא לא יודע מה ההדבל אלה גם הוא לא מיחס לזה חשיבות לכרטיס מסך ככה אתה רק ההפך

זה עניין של פוזה. במחיר כמה חולצות כאלה אפשר לקנות שכפ"ץ -אולי כולם יסתכלו עליך מוזר, אבל אתה תרגיש בטוח בקניון :silly:.

ולמה אני אומר שכפ"ץ ? כי לשכפ"ץ במחיר כזה יש תמורה = הוא מגן עליך. לשעון רולקס במחיר כזה גם יש תמורה. תתפלא, אבל כן.

כל החלקים נבדקים ע"י בקרים מנוסים שבוחרים רק את האלה שנמצאו ללא פגם. הם גם מחברים אותם וגורמים להם לעבוד כמו שצריך.

רולקס, במחירים שלהם מספקים אמינות ואיכות. ואם כבר מדברים על הרגשה טובה, אז זה זהב ויהלומים ולא בד פוזה עם תנין, שכמה סינים

מכניסים אותו למכונה, וא"כ עוטפים אותו.

ולגבי קרוקר = ח ר א ש ל א י כ ו ת. קניתי זוג ג'ינסים, בפעם השניה שלבשתי אותם (אחרי החנות) משכתי בכפתור, והוא פשוט התפרק לי

ביד. א"כ בדקתי בג'ינס ישן של לי קופר, אם זה בכל הג'ינסים - משכתי בכל הכוח עם פלייר, ו...כלום. אחרי ששמתי בקרוקר כפתור אחר, הגי'נס

נקרע לי בביתספר כשקמתי מהכסא ואיזה ברזל שבלט מהשולחן חילק לחצי את הבד שעל הרגל.

בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה, שקרוקר פשוט לא מצדיקים את השם שלהם (אם יש כזה בכלל..) ואני יותר בחיים לא אשקיע בג'ינס של קרוקר.

וסתם לדוגמא, הג'ינס הישן שלי מלי קופר, כבר כמעט בן 4, השתמשתי בו כמכנסי עבודה במשך השנתיים האחרונות, והוא בסדר גמור (חוץ

מהברכיים כמובן). אני בספק אם הקרוקר היה מחזיק מעמד כ"כ הרבה זמן.

פורסם

אל תשכח גם שרולקס אמיתי אף פעם לא יחליד לך.

פורסם

עדיף כבר טאג..

פורסם
  • מחבר

אחים שלי אני שואל בקשר לקישור של החולצות פולו מה אתם אומרים עליהם ?

והנה כמה תמונות של חולצות לקוסט מזוייפות שחבר שלי מוכר ב- 80 שקל הם חמודות

[attachment deleted by admin]

פורסם

עזבו אותכם לוקוסט מה שמה לוקוסט...!

הכי טוב זה ליקופר וקרוקר...!!!!

והכי חזק זה רנואר..! :yelclap::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים