פורסם 2006 במאי 2119 שנים וגם כמה עולה חולצה באיכות טובה של לקוסט אבל זיוף ?וגם האם ניתן להשיג באיסטנבול בשוק חולצות מקוריות של לקוסט,בילאבונג פולו וכו''??
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אני יודע שחולצה מקורית עולה 80$ בערך.ולגבי טורקיה, לא יודע אם יש מקורי, אבל אני יודע שיש הרבה זיופים, אז תזהר שלא ייעבדו עלייך.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים תלוי אחי יש כמה סוגים יש ב 380 שקל זה בד רגיל כזה "הפשוטה"יש גם את הרגילה כמו שכולם מכירים שעולה 440 שקל יש את "הרגילה" פשוט היא קצת צמודה בצדדים עולה 590הלו החלקות אם הצווארוןעכשיו יש את הפסים 590 והארוכות בחורף עם הפסים עולה 640
פורסם 2006 במאי 2119 שנים לקוסט זה חולצה של 50ש"ח עם מדבקה של תנין הכי טוב לקנות קרוקר אני אישית לובש רק קרוקר אוו קאפה.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים לקוסט זה חולצה של 50ש"ח עם מדבקה של תנין הכי טוב לקנות קרוקר אני אישית לובש רק קרוקר אוו קאפה.מה אתה אומר.... אני מניח שזה תקף גם לגבי בגדים, בשמים, חגורות וכו'...
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר וואי סעמק הפסים יפה אבל 590 זין שאני ישלם מה אני רוטשילד אני יקנה בחו"ל מאמריקה זה עולה שם 350 בערך
פורסם 2006 במאי 2219 שנים אני יסביר לך למה זה לא אחד על אחד אולי זה ניראה ככה 1: הם מתקווצות בכביסה2: זה לא אותו תנין האורגינל תפור והזיוף זה בד שזרוק על החולצה שאתה יכול לתלוש אותו במזיוף במוכן3: על החולצה למטה יש V כזה עכשיו באוגינל ה V לא ישר צד אחד יותר גדול מהשני במזיוף הם שווים4: התוויות מאחורה לא אותו דבר באורגינל רשום LACOSTE במזיוף רשום קרוקודיל משהו כזה אם תווית ירוקה5: עכשיו יש חיקויים עלובים מיוחדבתמונות כולם אוריגנליותבאורגינל התנין בצד שמאל אם הפנים לצד שמאל יש מזויפים שהתנין בצד שמאל אם הפנים לצד ימים6: בכל המזויפות שאני ראית ומכיר כתוב על הכפתורים "LACOSTE" באורגינל אין את זה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 2219 שנים על זה אתם מוכנים לשלם 450 שקל ... תהיו בריאים . פאקינג tשירט עם 2 כפתורים ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.