פורסם 2006 במאי 2019 שנים http://video.google.com/videoplay?docid=5695044769427318137 מישהו יכול להסביר לי מה הם עשו שם עם הבקבוק? אני מת לנסות את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2006 במאי 2019 שנים :lol: איזה מטורפים, באמת לקחו את זה לרמה הבאה. (היו על זה כבר מספר דיונים, תריץ חיפוש)
פורסם 2006 במאי 2019 שנים בעקרון מה שמחזיק את הגזים בתוך המשקה זה מתיחות פני השטח של המים.תוסיף מנטוס או כל סוכריית מנטה אחרת לקולה ותקבל ריאקציה כימית מאוד חזקה, הנוזל כבר לא מסוגל להחזיק את הגזים ואתה מקבל סילון בפנים.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים ישן, במנטוס יש את הכימיקלים שלו שגורמים לקולה להגיב בצורת תסיסה מהירה ופיצוץ?
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אני לא ראיתי שהם הכניסו מנטוס פה.. אבל אני עשיתי את זה כבר בל"ג בעומר.. בטעות זרקנו בקבוק והוא טס לשמיים כמו טלי ואז עשינו את זה עם כל השתייה המוגזת
פורסם 2006 במאי 2119 שנים זה לא בעיה, קחו שקית של אוכל תמלאו אותה במנטוס, תעבירו דרך הפקק של הבקבוק (כשהוא ריק) ואז תשפכו קולה.מן הסתם שעכשיו אין מפגש בין הגזים למנטוס, וכשזורקים את זה על משהו הלחץ בבקבוק קורע את השקית ואם שמתם כמות נכבדת של מנטוסיםזה יעוף כמו בסרטון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.