פורסם 2006 במאי 2019 שנים בטעות מחקתי את ''צייר'' =\ יש איזושהיא דרך לשחזר אותו?שאני אומר מחקתי אני מתכוון לא רק לshortcut אלא לכל הנתונים שמפעילים אותו (הרצתי חיפוש וכלום)בקיצור,חיפשתי פתרון והפיתרון היחיד היה להתקין מהדיסק,שזה פתרון לא כך כל ריאלי בשבילי.יש דרך לזחר את התוכנה?תודה.
פורסם 2006 במאי 2019 שנים WTF?! לקחה לך יותר מדי מקום הא? :s05: ???בכל מקרה תנסה להשתמש בשירות של שחזור מערכת משהו כזה, אולי זה איכשהוא יעזור.
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר LOL אחיבטעות מחקתי את ''צייר'' =\ואני צריך אותו -רק- בשביל הסקרין שוטס,מה ש(למרות שרק שמעתי על התוכנה) אי אפשר לעשות ב.net,וזה קרה לפני הרבה זמן (שבוע-שבועיים לערך),לא בטוח שאפשר לעשות system restore.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים WTF?! לקחה לך יותר מדי מקום הא? :s05: ???בכל מקרה תנסה להשתמש בשירות של שחזור מערכת משהו כזה, אולי זה איכשהוא יעזור.תשלח לו אותה דרך המסנג'ר .
פורסם 2006 במאי 2219 שנים אתה יכול להתקין מחדש את ה Pait של מערכת ההפעלה דרך:Add Remove Porgrams-> Windows Componets
פורסם 2006 במאי 2219 שנים בטעות מחקתי את ''צייר'' =\ יש איזושהיא דרך לשחזר אותו?שאני אומר מחקתי אני מתכוון לא רק לshortcut אלא לכל הנתונים שמפעילים אותו (הרצתי חיפוש וכלום) בקיצור,חיפשתי פתרון והפיתרון היחיד היה להתקין מהדיסק,שזה פתרון לא כך כל ריאלי בשבילי.יש דרך לזחר את התוכנה? תודה. אתה יכול להתקין מחדש את ה Pait של מערכת ההפעלה דרך: Add Remove Porgrams-> Windows Componets :
פורסם 2006 במאי 2219 שנים תוריד את זה http://planet.nana.co.il/doktor2/mspaint.exeואחרי זה תעביר אותו לתיקיה c:\windows\system32.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.