עבור לתוכן

מישהו יכול להסביר לי את השיר של פינלנד לאירווזיון?

Featured Replies

פורסם

תמשיך לדבר ככה ובסוף הם ינסו להקשיב לך וישלחו את סאבלימינאל....

פורסם

תמשיך לדבר ככה ובסוף הם ינסו להקשיב לך וישלחו את סאבלימינאל....

אמרתי כושי, לא ילד שמנת שחושב שבגלל שהוא ממוצא מזרחי הוא שחור.

פורסם

אתה לא באמת חושב שיוציאו מפה מתישהו מישהו ראוי לאירווזיון?

נ.ב.

הבכיינות התחילה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3253063,00.html

אירופה היתה ונשארה גזענית. התחרות הזאת היא כבר לא על מוזיקה וברור לחלוטין שישראל היא לא הפייבוריטית פה. אין לי ספק שאם הייתי מייצג מדינה אחרת עם השיר לא היינו מקבלים כל כך מעט נקודות

כמובן בטלר היקר... זה בגלל שכולם אנטישמיים... וזה בכלל לא קשור לכך שאתה פשוט גרוע... מה פתאום זה בגלל שהם אנטישמיים...

נ.ב.ב. רק להזכירך מר בטלר עם אותה מדינה ואותה אירופה זכינו שנה שעברה במקום רביעי... ולפני כמה שנים במקום הראשון... אבל זה בכלל לא קשור לכך שאתה פשוט גרוע...

הוא לומד מהר הבטלר הזה.. כבר יודע להאשים את כולם באנטישמיות כמו יהודי מלידה...

פורסם

אתה לא באמת חושב שיוציאו מפה מתישהו מישהו ראוי לאירווזיון?

נ.ב.

הבכיינות התחילה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3253063,00.htmlכמובן בטלר היקר... זה בגלל שכולם אנטישמיים... וזה בכלל לא קשור לכך שאתה פשוט גרוע... מה פתאום זה בגלל שהם אנטישמיים...

נ.ב.ב. רק להזכירך מר בטלר עם אותה מדינה ואותה אירופה זכינו שנה שעברה במקום רביעי... ולפני כמה שנים במקום הראשון... אבל זה בכלל לא קשור לכך שאתה פשוט גרוע...

הוא לומד מהר הבטלר הזה.. כבר יודע להאשים את כולם באנטישמיות כמו יהודי מלידה...

שמע, הוא גם שחור, גם יהודי, וגם ישראלי.

אם יש גזענות בעולם, הוא אוכל ממנה הכי הרבה חרא :D

פורסם
  • מחבר

וד"א אני דיי בטוח שכל הקלינגונים נעלבו אחרי שקראת ליצור המכוער הזה על הבמה קלינגון. :cool2:

אני מתנצל בפני כל הקלינגונים באשר הם (ד"א, אתה יודע שהקלינגונים לא אמיתיים?).

ברור שהם זכו - הם באותו אפקט כמו מפלגת הגימלאים. חצי מהאירופאים אמרו "איזה צחוקים הפינים השיכורים האלה, בוא נצביע להם בצחוק". הגימלאים קיבלו מזה 7 מנדטים, הפינים יארחו בשנה הבאה את האירווזיון.

מסתבר שאיכות השירים שישראל שולחת לאירווזיון תלויה במקום שאליו אמורים לנסוע להתחרות. פינלנד אמורה להיות מדינה טובה, לא?

פורסם

Qapla'!

פורסם

שום אנטישמיות ושום נעליים.

זה הכל בגלל שהוא כושי... :hat::lol:

לא, אני חייב להבין מתי ישראל הפכה מארץ ששולחת כוסיות (שירי מיימון הגמדה, יזהר כהן והתלתלים) וגימיקים (דנה אינטרנשיונל...), לארץ של מוזיקת נשמה אפרו אמריקאית?

פורסם

ישראל תמיד מקבלת נקודות מצרפת, בגלל כל היהודים.

וכשיש לנו שיר טוב, אנחנו מקבלים מהם 8-12 נקודות.

מה לעשות, השנה השיר שלנו היה פשוט גרוע. לא היה בו כלום.

חוץ מזה, הפיני היה מוצלח. נכון, זה מטאל מצועצע וקיטשי, אבל זה מה שדרוש לאירוויזיון.

ברור ששיר מטאל אמיתי לא היה מקבל נקודות.

ולגבי הליטאים, השיר שלהם היה כל כך מצחיק שאפילו שקלנו להצביע להם (אם לא היו הפינים).

דווקא הפעם נראה לי שהנקודות מצפרת באו בעיקר מהשחורים =\

פורסם

:s07:

בדיוק... זאת הדעה הפוליטית שמשותפת לשני הצדדים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים