פורסם 2006 במאי 2019 שנים "סופת הפלדה"הנשק שיורה כדורים בקצב הכי מהיר בעולםעד מליון כדורים בשעה. מה שאומר, כ 271 כדורים בשניה. כן, לא התבלבלתי
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מה הביג דיל? וולקן של מטוס עושה 6000 כדור בדקה = 100 כדורים בשניה. אותו סדר גודל.
פורסם 2006 במאי 2019 שנים זה לא Minigun זה Guttling Gun כן יש להם טעות כתיב שמה. משהו דומה מורכב על המחבט של צהל, כזכור לי הוא יורה כ230 כדורים לשניה. כבר לא רלוונטי להפלת מטוסים כיוון שאין גיחות הפצצה נמוכות כבר, אבל ממש נחמד לניקוי גגות מצלפים, כל החירורים שאתם רואים בבתים בשטחים ועזה זה מזה.
פורסם 2006 במאי 2019 שנים זה לא Minigun זה Guttling Gun כן יש להם טעות כתיב שמה. משהו דומה מורכב על המחבט של צהל, כזכור לי הוא יורה כ230 כדורים לשניה. כבר לא רלוונטי להפלת מטוסים כיוון שאין גיחות הפצצה נמוכות כבר, אבל ממש נחמד לניקוי גגות מצלפים, כל החירורים שאתם רואים בבתים בשטחים ועזה זה מזה.חחחח
פורסם 2006 במאי 2019 שנים זה לא Minigun זה Guttling Gun כן יש להם טעות כתיב שמה. משהו דומה מורכב על המחבט של צהל, כזכור לי הוא יורה כ230 כדורים לשניה. כבר לא רלוונטי להפלת מטוסים כיוון שאין גיחות הפצצה נמוכות כבר, אבל ממש נחמד לניקוי גגות מצלפים, כל החירורים שאתם רואים בבתים בשטחים ועזה זה מזה.Gatling Gun זה כל נשק שיש לו יותר מקנה אחד ויורה בעזרת שרשירים, הספציפי בסרט זה המיני גאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.