עבור לתוכן

למה METALLICA כבר לא מוציאים אלבומים?

Featured Replies

פורסם

כשאתם אומרים מטאליקה- "הלהקה הפכה למיינסטרים", במה זה במתבטא?

אף פעם לא הבנתי את הכוונה.

הכוונה היא שהלהקה איבדה את כל הייחודיות שלה והפכה להיות להקה רגילה, כמו כל הלהקות, שהולכות עם הזרם בשביל לפנות לקהל כמה שיותר רחב ולמכור כמה שיותר.

• תגובות 68
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להקה רגילה? מה הכוונה?

אני לא רואה כל כך הרבה להקות בעולם עם שירים כמו Hero of the Day, King Nothing, Bleeding Me, Fuel, Unforgiven 2 ועוד ועוד - שירים מ-Load ו-ReLoad.

אני אוהב את מטאליקה בסגנון הטראש שלה, אני אוהב אותה בסגנון הכבד שלה, בסגנון הבלאדי שלי ובגנון ה"מיינסטרים" שלה.

כמו שאמר סולן להקט אנטרקס כשהוא שמע את ההאשמות על ההתמסחרות של מטאליקה אחרי הוצאת the black album:

"Why? just because 10 million people went out and bought this record?"

האלבום שלהם ייצא מתישהו ב-2007 ויפיק אותו ריק רובין שהפיק אלבומים מעולים ללהקות מעולות (תחפשו בויקיפדיה).

פורסם

לא יודע... אני אישית לא ממש אהבתי את כל מה שבא אחרי TBA, חוץ מ-Garage inc שהיה בסדר.

פורסם

כל אחד וטעמו האישי?

אי אפשר להגיד שמטאליקה המסחרו בגלל שאחרי ההצלחה העצומה של TBA ושל הטור של (Nowhere Else to Roam) הם היו כל כך מפוצצים בכסף שכל מה שנשאר להם לעשות זה מוזיקה

פורסם

לי אישית נראה כאילו האלבום השחור נורא הצליח להם והכניס להם המון כסף, אז הם פשוט רצו לעשות עוד ועוד, למכור כמה שיותר.

פורסם

לפי מגזין הרולינג סטונס מטאליקה עשתה ב-2004 40 מליון דולר. וזה לא שנה מיוחדת של אלבום או משהו..שנה רגילה לחלוטין...

http://www.rollingstone.com/artists/metallica/articles/story/5939025/the_2004_rock_rich_list

אני באמת חושב שהם כבר מזמן לא מופיעים בשביל כסף...

פורסם

ובכל זאת הם תובעים כל דבר שזז...

פורסם

^^

?

פורסם

לארס אולריך המתופף של מטאליקה הוא זה שתבע את נאפסטר ובעקבות כך ירדה הפופולריות של מטאליקה בקרב גולשי האינטרנט...

אבל תובעים כל דבר שזז? זה לא נכון בכלל. להקה בריטית בשם Beatallica שמנגנת שירים שהם עירבוב של מטאליקה והביטלס נתבעה ע"י סוני ב-2004 (סוני מחזיקה ברוב הזכויות לשירים של הביטלס) ולארס אולריך באמצעות עורכי הדין של מטאליקה הצילו את ביטאליקה.

http://www.beatallica.com/

פורסם

בדיוק מה שבאתי להוסיף להודעה שלי (על הBEATALLICA)

פורסם

וואלה? טוב לדעת :xyxthumbs:

שמעתי פעם איזה סיפור שהם תבעו חברת צמיגים עם לוגו\שם דומה. עוד מישהו שמע על זה?

פורסם

לא חושב

אם זה היה קורה הייתי קורא על זה איפושהו

פורסם

מטאליקה היתה להקת טראש מטאל מצויינת. המוזיקה שלהם הלכה ונהייתה פחות ופחות מורכבת עם השנים (בשביל להסביר למה זה קרה אני אצטרך לכתוב פה חצי עמוד וממש לא בא לי). האלבום השחור היה מצויין לדעתי, אבל הוא באמת סימן את ההתמסחרות שלהם. זה לא שהאלבום מכר יותר טוב אומר שהמוזיקה התמסחרה, פשוט תסתכל על האלבום. 12 שירים די קצרים, מאוד פשוטים, אין בהם שומדבר מיוחד - אבל כל אחד מהם פיצוץ. אלבום שבאמת כל אחד חייב שיהיה לו בבית.

בקשר ל-load ו-reload: כששמעתי את Load הייתי די מופתע. לא לזה ציפיתי, במיוחד אחרי שהקליפ של until it sleeps שטחנו בזמנו בmtv ממש נתן הרגשה כאילו מטאליקה נותנת אלבום דומה לשחור, אבל מסתבר שזה, יחד עם עוד שני שירים, היו הדבר היחיד שטוב באלבום בגדול. reload היה בדיוק אותו דבר ובאמת העלה תמיהות למה לא שיחררו פשוט אלבום אחד עם השירים הטובים מכל אלבום. לי היה הכבוד לראות אותם לייב בראשון בהופעה ב-2000, ואולי זה יישמע אבסורדי, אבל השיר שהיה הכי טוב בהופעה לדעתי, היה bleeding me. והם פתחו את ההופעה עם master of puppets...

st. anger היה עלבון. מעולם לא שמעתי את כל האלבום, לא ראיתי בזה שום טעם. איכות הקלטה זוועתית, שירים קצרים שיש בהם קצב טוב ושום דבר חוצמזה. לי זה נשמע כמו פופ עם דיסטורשן. כשאומרים שמטאליקה גמרה את הסוס זה בגלל הדבר הזה. אולריק מתופף טוב, להטפילד יש קול באמת ענק, אבל זה מסכם את כל הלהקה הזאת. בסופו של יום, האמט גיטריסט די מוגבל, וקל לראות את זה משמיעה ביקורתית של הסולואים שלו. זו להקה שהגיעה לתהילה ומאז הפסיקה לעשות מוזיקה, זה קורה

מצד שני: תסתכל על iron maiden. המוזיקה בבסיס שלה לא השתנתה. הם לא התחילו לנגן שירים קצרים כי זה יותר קל, וקליפ שלו ב-MTV ימכור להם את האלבום. כל המלחמה של תעשיית המוזיקה נגד הורדות (שתפסה תאוצה בעיקר בגלל מטאליקה ונפסטר) ממש לא מעניינת את מי שמוציא אלבומים טובים. מי שנפגע זה כל אותם אמנים שמוציאים אלבום שאין בו כלום חוץ משיר אחד טוב, וחושבים שכולנו מטומטמים. קראתי כמה ראיונות עם כל מיני נגנים בלהקות מטאל, ואפילו הם מודים שהפגיעה בהם מהורדות לא חוקיות היא מאוד מינורית. מי שקונה דיסק קונה אותו בשביל ה-booklet, בשביל האוסף, ובשביל שהוא יוכל להנות מאלבום שלם. בגלל זה, המטאל כמעט ולא נפגע וזה לא ממש מעניין אף אחד. מי שמוציא זבל וקורא לזה אלבום, מחפש את מי שהורידו את האלבום באופן לא חוקי.

פורסם

האמט גיטריסט מוגבל? תסביר את עצמך בבקשה..אני ממש חולק על דעתך

לואד ורילואד הם היתנסות של מטאליקה, הם הוציא אותם ב-2 דיסקים בדיוק כמו ש-System of a Down הוציאו את Mezmerize ו-Hypnotize...

ד"א, אני ממש מקנא בך שהיית בהופעה שלהם :)

תחפש בגוגל ווידאו את הקאבר שמטאליקה עשו ל-Iron Man ולעוד שיר של בלאק סאבת' לפני חודש...

וכן, סיינט אנגר לא משהו בכלל...אבל זה בכלל לא אומר שהקריירה שלהם גמורה.

פורסם

בכל הסולואים המהירים הוא מתחיל סתם לעשות רעש ולא לנגן ברור. אם אתה רוצה לראות מה זה גיטריסט רציני מנגן, תראה את live in the budokan של dream theater. ולשם השוואה, תוריד איזו הופעה של מטאליקה, ותראה איך האמט מנגן.

הוא לא נחשב גיטריסט טוב, בכל קנה מידה. ולהקה שמוציאה שני אלבומים אחרי כמעט עשור, שניהם ממשיכים כיוון של אלבום קודם, ואחריהם יש אלבום שלקח את זה אפילו יותר רחוק, יכולה לסגור ת'באסטה. לאיירון היו נפילות, x-factor לדעתי מכה, וביחס לשאר לדעתי גם No prayer for the dying די חלש (ואני יודע שמישהו פה יחלוק עלי כי הקאבר של האלבום מופיע בחתימה שלו), אבל בסה"כ הם ממשיכים להוציא אלבומים טובים.

והופעה היה פיצוץ. חבל שזה מזכיר לי את הביזיון שהיה עם מגאדת', עד עכשיו אני כואב את היום ההוא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים