פורסם 2006 במאי 2019 שנים הם עכשיו בהקלטות של דיסק חדש, שבו הם חוזרים למקורות בלי איזה שירי MTV מזדיינים.ולפותח הת'ראד, למה להיות כזה ניאדרטלי ולא לחפש בגוגל?! פותחים פה ב-"כללי" ת'ראד על כל שטות.
פורסם 2006 במאי 2019 שנים האלבום השחור הוא לא רע, אבל כבר שם רואים את ההפיכה שלהם למיינסטרים וההתמסחרות. זה בכלל התחיל כשהם עשו קליפ ל-One. למה, או, למה?!אני הכי אוהב את RTL, MOP ו-AJFA. קיל אם אול קצת ת'ראשי מדי בשבילי ובלאק אלבום קצת פחות מדי ^^
פורסם 2006 במאי 2019 שנים הקליפ לONE היה מצויןאבל כמו שאמרו אחרי האלבום השחור הכל חראהאו לסכם את זה כמו בקבניסטים אם החיות בMTV (לא זוכר תשם)מטליקה פעם היו קולים לפני שהם אפכו לכוסיותגם אקסל היזדקן ולא לטובה ככה שאני לא מצפה להרבה מי רובים ושושנים החדשים
פורסם 2006 במאי 2019 שנים גם אקסל היזדקן ולא לטובה ככה שאני לא מצפה להרבה מי רובים ושושנים החדשיםלדעתי אין מה לצפות הרבה לדיסק החדש של גאנז.. ספק אם הם יהיו טובים. שונים, הם יהיו בכל מקרה. גאנז של פעם התפרקו בעיקר בגלל וויכוח בין אקסל לסלאש על הכיוון של הלהקה, סלאש רצה לנגן הארד רוק סטייל Appetite for Destruction ואקסל רצה יותר לפתוח לכיוונים חדשים..
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מה זאת הזדקן לא לטובה? אקסל נתן הופעה לפני כמה שנים באיזה טקס של MTV הוא שר את "מילחמת אזרחים" או איך שזה ניקרא וזה היה מסריח לפי מה שאמרו לי ואני חושב שראיתי את זה פעם אחת הוא ניהיה יחסית שמן והקול הרבה פחות טוב מיפעם גם עשו לו משהו בשער והלהקה היתה חדשה לגמרי ככה שלצפות מאקסל לקמבק טוב היום זה אידיוטי אולי הוא יכול ליצתרף לדץ ודצה :lol: אבל לא ליותר מיזה ותבין אני מת על GUNS הישנים
פורסם 2006 במאי 2019 שנים לידע כללי למי שלא יודעguns and rosesזה כבר לא אותה להקהסאלש לא שם וזה בעצם אקסל ועוד כמה(לא יודע בדיוק מי נשאר)והאלבום שלהם הוא האלבום שהוציאו עליו הכי הרבה כסף בהפקההוא כבר הרבה שנים טובות בהפקה....יש לי שתי שירים ממנו
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מה זאת אומרת Appetite for Destruction ? האלבום הראשון של גאנז... העיקר אתה אוהב גאנז
פורסם 2006 במאי 2019 שנים כשאתם אומרים מטאליקה- "הלהקה הפכה למיינסטרים", במה זה במתבטא?אף פעם לא הבנתי את הכוונה.
פורסם 2006 במאי 2019 שנים כשאתם אומרים מטאליקה- "הלהקה הפכה למיינסטרים", במה זה במתבטא? אף פעם לא הבנתי את הכוונה. דוגמה למיינסטרים דוגמה ללהקת רוק נורמלית תבין לבד -אני לא יכול לתת לך קליפים ושירים בפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.