עבור לתוכן

איך אפשר להשתמש בו זמנית בשני כרטיסי קול?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס קול על הלוח אם שמחובר לטלויזיה ויש לי כרטיס של CREATIVE שמחובר לרמקולים, שניהם מותקנים בוינדוס. השאלה היא איך אני גורם לשניהם להציא סאונד בו זמנית?

פורסם

התקנת את שניהם ולא עובד? אם לא אז באמת לא ניראה לי שאפשר כי הווינדווס (כניראה) יכול להוציא שמע מכרטיס קול אחד, מה שכן אתה יכול ליקנות מפצל שיצא מכרטיס קול

פורסם

אתה יכול. רק צריך לחבר את הרמקולים לשני הכרטיסים (לעשות מין מפצל) ולהגדיר בתוכנות באיזה כרטיס אתה רוצה להישתמש.

פורסם
  • מחבר

R E L

לא הבנתי אותך, יש לי רמקולים שמחוברים לכרטיס קול אחד ועוד רמקולים שמחוברים לכרטיס קול השני.

איך אני גורם לזה שהמוזיקה שאני אשמע תצא מ2 הזוגות של הרמקולים?

פורסם

R E L

לא הבנתי אותך, יש לי רמקולים שמחוברים לכרטיס קול אחד ועוד רמקולים שמחוברים לכרטיס קול השני.

איך אני גורם לזה שהמוזיקה שאני אשמע תצא מ2 הזוגות של הרמקולים?

הבנתי למה אתה אתה מתכוון. אז אתה לא צריך מפצל מה שכן אתה צריך להגדיר את את התוכנה עם איזה כרטיס היא תשתמש.

אני אתן לך דוגמה אם אתה רוצה לשמוע מוזיקה בווינאמפ עם הSB תצתרך להגדיר את זה כך.

פורסם
  • מחבר

תראה, ל WINAMP יש פלאג אין (שזה עם התוכנה כשמתקינים, לא צריך להוריד אותו במיוחד) קוראים לו waveout output, שם אתה מגדיר לאיזה כרטיס קול הוא יוצא את הסאונד, ואי אפשר 2 בו זמנית. אז העתקתי את הקובץ פעם שניה לאותה תיקיה עם שם אחר ככה יש לי ברשימת הפלאג אינים 2 קבצים, אבל אי אפשר לשים בכל אחד מהם כרטיס אחר, כשאתה משנה באחד זה משתנה גם בשני.

אני רוצה לשמוע ב2 הזוגות של הרמקולים את אותו הסאונד.

פורסם

איזה כרטיסי כל יש לך פרט עליהם (5.1, 7.1, 2.1.....)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים