פורסם 2006 במאי 1919 שנים "הקוד לפתיחת ערוץ המונדיאלבyes-להכנס להגדרות הלווין ולשנות ללווין AMOS 1-5 לאחר מכן תתבקשו להקיש קוד טכנאים שהוא : 541256במידה ולא תתבקשו להקיש קוד טכנאים, רצוי לבצע אתחול מחדש ולהגדיר את הלווין הרצוי.בhot להכנס לבקרת הורים ולהקיש את הקוד הבא : 252839 לכבות את הממיר ולהדליק מחדש לאחר כמה שניות. מצב זה משנה את הכרטיס החכם לפיילוט. מה שאומר שיהיה ניתן ליראות את כל הערוצים , כולל את ערוץ המונדיאל"
פורסם 2006 במאי 1919 שנים "הקוד לפתיחת ערוץ המונדיאלבhot להכנס לבקרת הורים ולהקיש את הקוד הבא : 252839 לכבות את הממיר ולהדליק מחדש לאחר כמה שניות. מצב זה משנה את הכרטיס החכם לפיילוט. מה שאומר שיהיה ניתן ליראות את כל הערוצים , כולל את ערוץ המונדיאל"הו גאידמק, מה היינו עושים בלעדיך?תגיד שאתה אומר שזה פותח את הכרטיס ואפשר לראות את כל הערוצים, אתה מתכוון גם לערוצי האירוטיקה ?אני פשוט... לא הכי מת על כדורגל אבל מה שאמרת נשמע מעניין
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר המידע הזה רק הגיע אליי אני אבדוק את זה עוד מעט..יש לי הוט אני אבדוק בהוט..
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר :'( באסה.. אבל פירסמתי מלא ערוצים מכל העולם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182387.0 בטח יהיה איזה ערוץ שישדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.