פורסם 2006 במאי 1819 שנים אני חושב שאם הייה תוכנית כזאת זה הייה דבר אדיר!ולשפץ מחשב יותר פשוט וזול ממכונית.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים הנה משהו נחמד שקשור..http://www.bit-tech.net/modding/2006/05/16/epia_alloy_mod/1.html
פורסם 2006 במאי 1919 שנים ...another worthless post...שאני אבין , אתה גולש בפורום כללי כדי למצוא תראדים עמוקים ובעלי משמעות?ציפית למצוא פה תאוריות על חורי תולעת או משהו בסגנון ?
פורסם 2006 במאי 1919 שנים ניראה לי דפוק מה הם יעשו אם פנטיום 2 לדוגמה?גם בOC מצוין הם לא יוכלו להגיע הרבה מה הם יעשו יתקינו WIN98 ויריצו HL 1 ?במכונית הרבה מהדברים החשובים זה היופי ואת זה אפשר לשנות בלי ליקנות מכונית חדשה ואפילו תמנוע אפשר לנקות לשמן וכו בPC יש תשילוש של הזיכרונות מעבד וכרטיס מסך שהם החשובים ביותר ואפשר לעשות OC אבל עד הגבלה מסוימת וOC לא מוסיף טכנולוגיות חדשות חשובותלמכונית כביש זה כביש למחשבים יש DX ודברים דומים שדופקים את הרעיון לתוכנית בסיגנון
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מה שדפוק זה שהם לוקחים מחשב רקוב ומחליפים הכל בחדש.. שזה בעצם מחשב חדש... שיקנו נגיד פנטיום 2 יפמפמו עליו OC עם קירור אלוהי ויקחו אותו למקסימום שהוא יכול... ויעשו איזה משהו עם המארז ולא יביאו חדש... זה יכול להיות נחמד.. ולא רק למחשבים דפוקים אלא גם למחבים יוקרתיים שיעשו OC מטורף שיפורים ושפצורים כדומה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.