פורסם 2006 במאי 1919 שנים אמא שלי הייתה מביאה מהחנות הרוסיה הקרובה סאחיריניאה קליוקבה (חמוציות מצופות סוכר) שזה מין ממתק כזה שולטטט, מעדן !יותר חמוץ מתוק מזה אין....
פורסם 2006 במאי 1919 שנים חחחעושים טיפטלי משילוב של כמה בשרים טחונים. אמא שלי עושה מהודו ועוף ביחד.אבל היא אומרת שהרבה משלבים עוף, הודו וגם בקר, או רק בקר ועוף... כלומר, זה שילוב של בשרים טחונים....
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אין כמו: שום+בורשט=מעדן [ולחם שחור חובה]!! לארוחת צהריים. ואכן, הלחם השחור חובה !
פורסם 2006 במאי 2019 שנים דיי גרמתם לי להזיל ריריש במאכלים הרוסיים את הדברים המוזרים, כמו מעין מרק קפוא ג'לי כזה חחח ויש גם דברים פשוט סוסים כמו פילמניאולי אני בלרוסי אבל אני אוהב מטבח אמריקאי (:באי-מודעות למה אני רעב באמצע קריאת הת'ראד, אני הולך לאמא שלי ושואל "מתי האוכל מוכן?!@#" עם מבט של קוקר ספנייל.הרעבתם אותי!הלכתי לאכול.
פורסם 2006 במאי 2019 שנים הג'לי הזה נקרא חלדץעשוימבשר קיצר לא יודע ממה אבל נחמד המאכל הזה אוכלים אותו עם חזרת
פורסם 2006 במאי 2119 שנים תסבירו מה זה ה"פלוב" הזה ללא-רוסים שביננו .. מהתמונה אני מבין שזה אורז עם בשר וגזר, זה כל הסיפור? http://en.wikipedia.org/wiki/Plov
פורסם 2006 במאי 2119 שנים בארץ קוראים לזה "רגל קרושה" וזה אכן דוחה ברמות.אני מתגעגעת לפטריות יער כמו שהיו ברוסיה. במיוחד חמאוניות (MASLYATA) בייבי קטנות כאלו משומרות ביתי. הכי מאזט שבעולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.