פורסם 2006 במאי 1919 שנים כן מכיר איכס זה מסריח מכינים את זה ברוסיה רק בקיץ ועושים את זה מקווס שזה בירה שחורה יעני זה הבסיס ואם אני לא טועה שמים חתיכות של נקניקיות וכאלה ממש מגעיל המרק הזה עדיף בורש(למה בכלל כותבים בורשט אם אומרים בורש) אקרושקה זה רוסי, לא אוקראיני ויש דפוקים שמכינים את זה עם מיץ סלק קוואס זה דבר מצויין, כמו מאלט כזה אבל חמצמץ, מאד מרווה את הצמא. חותכים לתוך זה בצל ירוק, נקניק, ביצה קשה, מלפפון ותפ"א ושמים במקרר. אח"כ מוסיפים שמיר. אני אוהבת את זה עם הרבה הרבה מלח... חבל שלאמא שלי נגמר התערובת אינסטאנט להכנת קוואס ולבד לא יוצא לה מי יודע מה (מכינים מהקשה של הלחם השחור, צימוקים ועוד השד יודע מה). מי סבתא שלו עושה קוואס? אני אשלם כסף, בחיית! אני רוצה אקרושקה!!
פורסם 2006 במאי 1919 שנים וגם פורום נודלסחוץ מזה שכל אחד פה אומר שהמאכל שהוא מדבר עליו הכי טעים בעולם אבל תזכרו שהנודלס זה באמת הכי טעים בעולם
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אני רואה שאתה אוהב נודלס http://www.explosm.net/movies/124/ אולי הוא אוהב נודלס ממש עד כדי כך קטע מצחיק, לכל הדיעות.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אקרושקה זה רוסי, לא אוקראיני ויש דפוקים שמכינים את זה עם מיץ סלק קוואס זה דבר מצויין, כמו מאלט כזה אבל חמצמץ, מאד מרווה את הצמא. חותכים לתוך זה בצל ירוק, נקניק, ביצה קשה, מלפפון ותפ"א ושמים במקרר. אח"כ מוסיפים שמיר. אני אוהבת את זה עם הרבה הרבה מלח... חבל שלאמא שלי נגמר התערובת אינסטאנט להכנת קוואס ולבד לא יוצא לה מי יודע מה (מכינים מהקשה של הלחם השחור, צימוקים ועוד השד יודע מה). מי סבתא שלו עושה קוואס? אני אשלם כסף, בחיית! אני רוצה אקרושקה!! דודה שלי מכינה קווס מהשחור של הלחם... כשהייתי ברוסיה בקיץ כל יום הייתי שותה מחביות ענקיות שמפוזרות בכל העיר משקה מדהים כולם מתים עליו המשקה הכי טוב שיש PLOV OWNZ! 8) ;D
פורסם 2006 במאי 1919 שנים ובורשט אם אני לא טועה זה המאכל הלאומי של אוקראינה כמו שלנו פלאפל פלאפל הוא המאכל הלאומי שלנו? וואלה?! וגם חומוס... נכון? מוזר... זה מאכל ערבי עד כמה שידוע לי... ועד כמה שידוע לי אין דבר כזה מאכל ישראלי לאומי (בעצם... אולי אוזני המן ו/או מצות)... כנראה שאני ממש טועה, לא?
פורסם 2006 במאי 1919 שנים פלוב זה PWN... וזה לא ערבי זה בכלל קווקאזי...וזה יותר טעים בלי גזר!! איככככככככ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.