עבור לתוכן

מאכלים רוסיים \:

Featured Replies

• תגובות 181
  • צפיות 11.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יאמ יאמ ת'ראד טעים...

מלינה קפואה בתה זה פצצצצצצצצצצה של דבר..

מה שמזכיר לי נוסטלגיה - כשהייתי בצ'כיה, אני וחברים שלי היינו הולכים ואוספים פטל בכמויות :D יאמייייייייייייייייייי רק חבל שבפעם הראשונה שהלכנו לא ידעתי שיש שם סירפדים ובלעט זה דיי כואב כשה"עקיצות\דקירות" בכל הרגליים והידיים... :o

וגמני לא ראיתי בליני מטוגנים.... :silly:

יאללה להמשיך לדבר על אוכל :P

פורסם
  • מחבר

שיר ממש טוב, כולם בבית שלי התחילו לצחוק ששמעו את השיר הזה.

פורסם

אמממ עכשיו נזכרתי במאכל שאמא שלי תמיד הייתה עושה באוקראינה :)

היינו דגים סרטנים (האדומים הארוכים האלה) ואמא שלי מבשלת אותם :smile1: - דליקטס!!

פורסם

סרטנים זה

או ברוסית רקי יש גם ביפו בשוק הפשפשים

פורסם

מישהו מכיר מרק אוקראיני אם אני לא טועה - אקרושקה :smile1: דרשתי והפצרתי מאימי היקרה להכין זאת מחר 8)

פורסם

איך הגעתם למאכלים רוסיים משם של שיר? :s05:

אבל אם כבר העלתם את זה... אמא שלי פולנייה והיא מכינה מרק כזה חמצמץ (היא אומרת שגם ברוסיה אוכלים אותו) שקוראים לו "שצ'ב" , מכירים?

הוא צהוב\ירוק כזה , טעים לאללה עם תפוחי אדמה או ביצה קשה

פורסם

כן מכיר איכס זה מסריח

מכינים את זה ברוסיה רק בקיץ ועושים את זה מקווס שזה בירה שחורה יעני זה הבסיס ואם אני לא טועה שמים חתיכות של נקניקיות וכאלה ממש מגעיל המרק הזה עדיף בורש(למה בכלל כותבים בורשט אם אומרים בורש)

פורסם

לא יא גנוב, זה עשוי מירק כזה ירוק , עלים כאלו .. ואין בזה נקניק

פורסם

לא התכוונתי אליך..

וזה מה שאתה מדבר זה נקרא בורש ירוק חחח

עלים חמוצים ביצה קשה נכון?

אני שונא את זה חח אמא שלי עושה את זה מדי פעם אין עמו הבורש הקלאסי עם הרבה שום

פורסם

שום+בורשט=מעדן :D [ולחם שחור חובה]!!

פורסם

ו100 גרם וודקה

וודקה זה משקה לאומי של רוסיה לא חח?

פורסם

כן מכיר איכס זה מסריח

מכינים את זה ברוסיה רק בקיץ ועושים את זה מקווס שזה בירה שחורה יעני זה הבסיס ואם אני לא טועה שמים חתיכות של נקניקיות וכאלה ממש מגעיל המרק הזה עדיף בורש(למה בכלל כותבים בורשט אם אומרים בורש)

זה לא אקרושקה ::)

אני שונא שונא קווס!! סבתא שלי מכינה את זה, יש לזה ריח זוועה, אני מתעלף :-X :-X :-X

ו100 גרם וודקה

וודקה זה משקה לאומי של רוסיה לא חח?

כן, אני חושב שכן.

פורסם

לא יודע אם זה מתכנון של אמא שלי או שזה פשוט ככה ברוסיה.

אמא שלי נוהגת לחותך X בקצוות של הנקניקיות ואז לטגן אותם ככה שארבעת הקצוות מתפצלים ומשום מה הנקניקיה הופכת לטעימה יותר :nixweiss:.

וכשאני חולה אמא שלי תמיד שמה לי "קליוקבה" (חמוציות לא??) בתה, ווואאה איך זה פותח את הסינוסים :D.

וגם לפעמים אמא שלי הייתה מביאה מהחנות הרוסיה הקרובה סאחיריניאה קליוקבה (חמוציות מצופות סוכר) שזה מין ממתק כזה שולטטט, מעדן !

ויש פה רוסים שלא אוהבים מיונז ?

פורסם

ויש פה רוסים שלא אוהבים מיונז ?

:hi: (מצביע)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים