פורסם 2006 במאי 2119 שנים מישהו יודע מה זה גלובצי ? זה בשר עוף טחון עם כלמיני תוספות, ממולא בתוך פלפל\עלי כרוב. אני אוכל את זה עכשיו .. גלובצי זה רק בעלי כרוב, פלפלים ממולאים שכאלה זה פרצ'יקי פאשירובניי. 8)
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אולי לא יצא לך לראות אבל אני שתיתי את זה בכמויותדרך אגב אם היית בחורף אז כנראה שלא ראית את המיץבקיץ היית אמור לראות אותוהייתי בסוף הקייץ... אבל גם חברה של אימא שלי שגרה שם אמרה שכבר כמעט ולא רואים אותו בחנויות... לפני 15 שנה (פייי כמה זמן :-\) גם אני הייתי שותה אותו בכמויות...
פורסם 2006 במאי 2119 שנים וואלה לא יודע אני הייתי שם בקיץ ושתיתי אותו בכמויות זה בא בבקבוקים של 3ליטר מזכוכיתאמא שלי אמרה לי שהיא ראתה את זה גם בטיב טעםם וזה עולה כאן פי 3 שם זה עלה 3 ליטר 5 שקל כאן זה15 שקל
פורסם 2006 במאי 2119 שנים עשה טובה תשאל אותה באיזה טיב טעם היא ראתה את זה... אני מוכן לשלם גם 30 ש"ח לליטר...
פורסם 2006 במאי 2119 שנים יש את זה אצלנו בחנות של רוסים... ליטר בקופסת קרטון עולה 7 שקל.... מיובא מאיזושהי ארץ... זה טעים... אבל קצת מרגישים שזה מהול במיים...
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אנשים והרום קולה בבקבוקים מיוחדים כאלו לא אחד הדברים?אני שוקל לעשות לזה יבוא לישראל זה כמו בריזר שם זה עו לה שקל פה אני ימכור ב6 הבריזר עולה 12 אני יעשה מליוניםרוםקולה נו אתם יודעים על מה אני מדבר?
פורסם 2006 במאי 2119 שנים קבלו מרק שעכשיו אמא שלי הכינה החלטתי לצלם אותו מרוב שעמוםhttp://img245.imageshack.us/my.php?image=dsc025918fc.jpgהוא ניקרא סופ חרצ'ובב"ש...
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אין מה לעשות מרק אף פעם לא נראה טובוזה ספציפי ניראה כמו האסלה שלי אחרי יום שישי
פורסם 2006 במאי 2119 שנים קבלו מרק שעכשיו אמא שלי הכינה החלטתי לצלם אותו מרוב שעמום http://img245.imageshack.us/my.php?image=dsc025918fc.jpg הוא ניקרא סופ חרצ'ו בב"ש... מלא שמןן ספר איך היה
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אנשים והרום קולה בבקבוקים מיוחדים כאלו לא אחד הדברים? אני שוקל לעשות לזה יבוא לישראל זה כמו בריזר שם זה עו לה שקל פה אני ימכור ב6 הבריזר עולה 12 אני יעשה מליונים רוםקולה נו אתם יודעים על מה אני מדבר? אם יש משהו שצריך להתחיל לייבא לארץ הזו זה Dr. Pepper, פאק ! שתיתי את זה בחול זה כזה טעים ! ועדיין לא ראיתי את זה בארץ .
פורסם 2006 במאי 2119 שנים חחחחחחחחחכשהייתי בקיץ באוקראינה הזמנתי משפחתית שעלתה 6 ומשהו גריבני (הכסף של אוקראינה)ותוספת טונה עלתה 9 ומשהו.....וגם כל המאכלים הרוסיים הם מאכלים פשוטים.... ושום דבר לא מיוחד בהם, זאת לפחות דעתי...99% זה מתפוחי אדמה LOLהכי טוב זה שאווארמה בלאפה, בגט ניר בעפולה...שם כל מאכל רוסי שתשים על השולחן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.