פורסם 2006 במאי 2119 שנים למה היתה בשוק? מרוקאים יש בסדר ויש את העצבניים והאלו שחושבים את עצמם זה לא כשור לעדה
פורסם 2006 במאי 2119 שנים וכל הבנות הרוסיות שנידבקות למרוקאים גועל נפש לא?כןדוגרי הכי מעצבן יש את הבנות האלה שהן רוסיות 457%ומדברות רק בעברית אתה אומר להם מילה ברוסית משחקות אותה לא יודעת העיקר מקבלות חזק
פורסם 2006 במאי 2119 שנים כל המרוקאים חושבים שהם אלוהים כאילו הם מעל העם אתה יודע כל הריבים שלי בישראל רק עם מרוקאיםתימנים אחלה אנשים הייתה לי חברה תימנית אמא הייתה בשוקאבל התימנים אנשים מעוליםאתה מכליל, שתוק וזהו..יש פה הרבה אנשים שיכולים ללכלך על רוסים כמו שאתה מלכלך על מרוקאים...בינתיים לא ראיתי תגובה גזענית אחת על רוסים פה...אז למה אתה עושה את זה? אתה עושה מעצמך צחוק..
פורסם 2006 במאי 2119 שנים לא יודע לי יש רק מזל רע עם מרוקאיםתאר לעצמך רוסי ותימניה ביחד מישהו יודע איזה ילד יוצאה להם?
פורסם 2006 במאי 2119 שנים לא יודע לי יש רק מזל רע עם מרוקאיםמה זה קשור...יש זבל בכל עדה ויש טובים בכל עדהיש רוסים זבל יש מרוקאים זבל ויש תימנים זבל, הכל קשור לאיך גידלו וחינכו אותם בבית...אתה מבין אותי?זה ממש לא טוב להכליל.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים לא יצאה לי לפגוש תימני אחד שהוא זבל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לגבי מרוקאים זה הכל הפוך
פורסם 2006 במאי 2119 שנים לא יצאה לי לפגוש תימני אחד שהוא זבל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לגבי מרוקאים זה הכל הפוך זה לא משנה ואם אני אגיד לך שכל הרוסים באזור שלי נרקומנים שיכורים.. (סתם דוגמה, זה לא באמת המצב פה.. ) אז זה אומר שאני יכול להכליל ולהגיד שכל הרוסים זבל נרקומנים שיכורים?
פורסם 2006 במאי 2119 שנים טוב חלאס לריב זה דיון על מאכלים רוסיים כן, אז בואו נמשיך אני אוהב סירניקי :) יאמממ אבל שכשעושים אותם יש ג קמח, גם טברוג וגם קצת סוכר. http://en.wikibooks.org/wiki/Cookbook:Sirniki
פורסם 2006 במאי 2119 שנים BEREZOVII SOK מיץ כזה שעשוי מעצים מיוחדים כאלו הוא מתוק וטעים והעוגות ריבה של סבא הך סבא למה אתה באוקראינה לעזעזל בארוזה= עץ ליבנה בעברית... היום גם ברוסיה כבר לא תמצא את המיץ הזה :'( באיזה טיב טעם ראיתם אותו? זה לא משנה ואם אני אגיד לך שכל הרוסים באזור שלי נרקומנים שיכורים.. (סתם דוגמה, זה לא באמת המצב פה.. ) אז זה אומר שאני יכול להכליל ולהגיד שכל הרוסים זבל נרקומנים שיכורים? לגבי נרקומנים לא יודע, אבל שיכורים? חופשי
פורסם 2006 במאי 2119 שנים בארוזה= עץ ליבנה בעברית... היום גם ברוסיה כבר לא תמצא את המיץ הזה :'( באיזה טיב טעם ראיתם אותו? לגבי נרקומנים לא יודע, אבל שיכורים? חופשי :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: יש את המיץ בכמויותתתתתתתתתתתתתתתתתת
פורסם 2006 במאי 2119 שנים לפני 3 שנים הייתי ברוסיה (מוסקווה וסאנקט פטרסבורג), ובכול מכולת שנכנסנו אליה (הכנו ארוחת בוקר וערב לבד... מפחיד לגעת באוכל של המלון...) שאלתי אם יש להם אותו, ולא הייה. רצוי שתפסיק לדפוק את הראש בקיר... זה יכול לעשות לך נזק :
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אולי לא יצא לך לראות אבל אני שתיתי את זה בכמויותדרך אגב אם היית בחורף אז כנראה שלא ראית את המיץבקיץ היית אמור לראות אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.