פורסם 2006 במאי 2119 שנים ז'ארקויאה כמה רוסים יש בפורום חבל"ז ז'ארקויה מי שלא יודע זה תפוח אדמה ובשר ושום משהו בסט ומה שאלת איך ברוסית ?
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אוי שהיינו ילדים בחורף בחוץ עושים קיר חצי מטר משלג עושים הרבה הרבה כדורים ודופקים מלחמה של שעתיים ככה אוי הימים ההםאני אישית כל קיץ נוסעה לאוקראינההרוסים שמנסים להסתיר שהם רוסים מעצבנים אותישאתה פונה למישהו רוסי ברוסית והוא עונה רק עברית כי רוסית לא מספיק רמה בשבילו גם כן מעצבנים אותי
פורסם 2006 במאי 2119 שנים צודק מכיר כמה בנות שהם ככה משחקות אותה אבל זה כבר לא קשור לדיוןאני לא ממש אוהב את הבשר הזה בתוך הפלפל אני אוהב את זה שבלי איך קוראים לזה.. אממממ טיפטאלקי
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אגב הפולנים יכירו "רגל קרושה" (בעעע) בתור "גלר".זה גם ידוע בתור מאכל שמופיע בסיוטים על אוכל שרוטט בצלחת.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מי בא למלחמת שלג?מפגש פורום בחרמון למלחמה אה להחזיר לאלה שאתה לא אוהב אותם יכול להיות נחמדרוסים זה אחלה אנשים אין עליהם אבל יש ממש זבלים גםוכל הבנות הרוסיות שנידבקות למרוקאים גועל נפש לא?
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אהההה איך שחכתי ... קאטלטיקי (katleti)גועל נפש לשחק אותה שאתה לא רוסי או לא משנה מה אתה ...צריך להיות מה שאתה ולא לפחד מזה
פורסם 2006 במאי 2119 שנים למה התכוונת GUNZ לבנות שנתבקות למרוקיות? :-[עזוב אותו אחי , הוא חשב בקול רם , גזען!וכל הבנות הרוסיות שנידבקות למרוקאים גועל נפש לא? גזען!
פורסם 2006 במאי 2119 שנים כל המרוקאים חושבים שהם אלוהים כאילו הם מעל העם אתה יודע כל הריבים שלי בישראל רק עם מרוקאיםתימנים אחלה אנשים הייתה לי חברה תימנית אמא הייתה בשוקאבל התימנים אנשים מעולים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.