פורסם 2006 במאי 1819 שנים יש לך משהו נגד רוסים? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182058.msg1571234#msg1571234
פורסם 2006 במאי 1819 שנים ועכשיו כדי להעצים את אפקט "פארוסקה", לבוש מגפי צמר (עכשיו קיץ אז כפכפי-קש יותר הגיוני), תפוס כף עץ גדולה ומעוטרת ביד אחת, קערת בורשט ביד שניה ותשמע את השיר "Raszvela Malina" - פריחת הפטל. להמחשה: אבל אם אתה ממש כלי - עשה כמו הבחור הזה:
פורסם 2006 במאי 1819 שנים *ערכתי את ההודעה למעלה* ובורשט זה מאכל סלאבי כללי, תמצא את זה גם בבלארוס אלא שכל אחד אוכל את זה אחרת. באוקראינה אוכלים אותו קר עם שמנת חמוצה. בסיביר (מן הסתם) רק חם ושמנת או בלי, אבל עם הרבה פלפל שחור. מה עוד טעים - פירוגי - כמו סמבוסק כזה מבצק תופח. מאכל טקסי עתיק יומין שהיו מכינים בחגים פגאניים מיוחדים בלבד וכל מילוי סימל משהו אחר - עושר, בריאות, פוריות, שמחה, אהבה, בלה בלה... המילויים האופניים - תפ"א, בשר ואורז, כרוב מתוגן וביצה קשה קצוצה, גבינת-קוטג' מתוקה כזאת עם צימוקים/דובדבנים וכו'...
פורסם 2006 במאי 1819 שנים בשביל לעשות כמו הבחור למעלה צריך איזה 200-300 גרם וודקה במקרה שאתה לא רוסי ואיזה חצי ליטר אם אתה רוסיובורשט אם אני לא טועה זה המאכל הלאומי של אוקראינה כמו שלנו פלאפל
פורסם 2006 במאי 1819 שנים ממה שאני מכיר מסבתא-רבא שלי שבאה מפוליןזה פירוגיןזה בצורה של אוזן כזאת וזה ממולא בבשר ומטוגן במחבת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.