פורסם 2006 במאי 1819 שנים שלום רציתי לדעת מי מגיע לLP הקרוב. אני רוצה להשתתף אם המארז שלי BLACK SCORPIO בתחרות ל מודינג.הבעיה שאני גר בקריות. אולי עוד מישהו נוסע מקריות?
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מהכותרת חשבתי ש linkin park באים לארץ :'(חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחגמני חשבתי שהם באים...(לא שהייתי הולך אם היה עולה יותר מ90....)LOL
פורסם 2006 במאי 1819 שנים אני אולי הגיע... אבל ממש אולי... אומנם פרשתי מcs:s לפני כימעט 4 חודשים... אבל אני מניח שזה עדיין יהיה כיף לשחק בLP----ולי ישר עלה LanParty...
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר מה זה LP?LP = LAN PARTYאני אולי הגיע... אבל ממש אולי... אומנם פרשתי מcs:s לפני כימעט 4 חודשים... אבל אני מניח שזה עדיין יהיה כיף לשחק בLP----ולי ישר עלה LanParty...איפה אתה גר?
פורסם 2006 במאי 1819 שנים fire1ce - בואנה המודינג שעשית זה משהו מדהים, השקעת בטירוף. אני בחיים לא הייתי מצליח לעשות כזה דבר.כל הכבוד !
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר fire1ce - בואנה המודינג שעשית זה משהו מדהים, השקעת בטירוף. אני בחיים לא הייתי מצליח לעשות כזה דבר.כל הכבוד !תודה! =) עדין לא גמור! יש עוד טיפה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.