עבור לתוכן

כונן קשיח MAXTOR

Featured Replies

פורסם

התקנתי כונן קשיח של חברת MAXTOR למחשב הבעיה היא כזאת כל פעם שאני עובר אתר או עושה פעולה עם המחשב הכונן עושה רעש כאילו דיסק קשיח ישן של גיגה

לא מבין את זה בהתחלה חשבתי שזה חוסר במשאבים ושהמשאבים נלקחים מהכונן הקשיח [ זיכרון וירטואלי או זיכרון פנימי ] אבל קשה לי להאמין כי יש לי 512 MB שם שעובדים גם ב DUAL למרות שאין ממש קשר , יכול להיות שהכונן הקשיח פגום ?

ועוד משהו מה ההבדל בין זיכרון וירטואלי לזיכרון פנימי מגה בופר שיש בכונן הקשיח זה מבלבל אותי :silly:

תודה

פורסם

מה זאת אומרת "עובר אתר"..(יותר מדי תזוזות זה לא טוב לHD)???

ותבדוק תתקינות שלו עם תוכנה (תוריד מהאתר של היצרנית)...

ולגבי הזיכרון את הקצת מתבלבל...

זיכרון וירטואלי זה זיכרון בנוסף לזיכרון הפיסי שיש לך במחשב (RAM) והוא מאכסן מידע חיוני וחוסך זמן קריאה מהRAM..

והBUFFER זה זיכרון שנמצא בHD והוא מאכסן מידע שנקרא לעיתים קרובות (או שצריך להיקרא בעתיד הקרוב) וככה חוסך בזמני הקריאה..

ולכן ככול שהBUFFER יותר גדול ככה אפשר לאכסן בו יותר ולצמצם תזמני קריאה..וכו

פורסם
  • מחבר

הזיכרון הוירטואלי מובנה בזיכרון הפיזי או בכונן הקשיח ???

פורסם

הזיכרון הוירטואלי הוא על ה HD (בתור קובץ)....אבל הוא בא לעזור לזיכרון הפיסי (RAM)..

פורסם
  • מחבר

רגע אז בדיסק הקשיח יש גם זיכרון וירטואלי וגם מגה בופר ?

וזה נשמר בקובץ ?

פורסם

הBUFFER הוא זיכרון פיסי שיש על הHD מובן..??

הזיכרון הוירטואלי זה קובץ שמערכת ההפעלה יוצרת על הHD כדי "לעזור" לזיכרון הפיזי במחשב (RAM)...

פורסם
  • מחבר

רגע אז הקובץ הזה מקצה בנוסף למגה בופר עוד מגה שניים נוספים ?

פורסם

:lol: התבלבלת קצת ידידי , הבאפר של הכונן היוא רכיב פיזי שנמצא על הכונן עצמו

הזכרון הוירטואלי נוצר ע"י מערכת ההפעלה הוא נקרא Swap File ונוסף ל Commit Charge של המערכת

כלומר שהמערכת צריכה זכרון נוסף היא פונה אל הSwap File שעל המחשב! אם אין לה מספיק זכרון וירטואלי או

פיזי Ram אז היא תיקח יותר מקום מהכונן הקשיח שלך בשביל ליצור SwapFile גדול וחזק יותר

מה שברוב המקרים לא עוזר כיוון שהמערכת בכל מקרה איטית מדי - לי לא קרה במחשב בישן שלי שלקיחת יותר מקום מהכונן הקשיח

עזרה לבעית איטיות סתם אופציה חרטא אם תשאל אותי.

מקווה שלא סיבכתי אותך יותר :lol:

פורסם

התקנתי כונן קשיח של חברת MAXTOR למחשב הבעיה היא כזאת כל פעם שאני עובר אתר או עושה פעולה עם המחשב הכונן עושה רעש כאילו דיסק קשיח ישן של גיגה

לא מבין את זה בהתחלה חשבתי שזה חוסר במשאבים ושהמשאבים נלקחים מהכונן הקשיח [ זיכרון וירטואלי או זיכרון פנימי ] אבל קשה לי להאמין כי יש לי 512 MB שם שעובדים גם ב DUAL למרות שאין ממש קשר , יכול להיות שהכונן הקשיח פגום ?

ועוד משהו מה ההבדל בין זיכרון וירטואלי לזיכרון פנימי מגה בופר שיש בכונן הקשיח זה מבלבל אותי :silly:

תודה

ידוע שהכוננים של מקסטור מרעשים בטרוף... הדגמים הישנים יחסית(בגדלים 80-160)

כוננים זה רק WD,או SG(המעודף עלי ללא צל של ספק...)

ולגבי המקסטור החשים- את זה בטח לא ידעתם...

http://maxtor.custhelp.com/cgi-bin/maxtor.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2685&p_created=1136595488&p_sid=OARfZF_h&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MSZwX3Byb2RzPTAmcF9jYXRzPSZwX3B2PSZwX2N2PSZwX3NlYXJjaF90eXBlPWFuc3dlcnMu

פורסם

על מה אתה מדבר?!

מקסטור וווסטרן דיגיטל באותה רמה, אפילו קראתי כאן באתר שמקסטור נחשבים אפילו יותר טובים+זולים

פורסם

על מה אתה מדבר?!

מקסטור וווסטרן דיגיטל באותה רמה, אפילו קראתי כאן באתר שמקסטור נחשבים אפילו יותר טובים+זולים

הכוננים שלהם רועשים וכל מילה מיותרת...

המחירים של כולם מאוד דומים כך שזה בכלל לא משחק תפקיד...

פורסם
  • מחבר

מקסטור זה בעצם סיגייט !!!! סיגייט רכשה את החברה :)

פורסם

מקסטור זה בעצם סיגייט !!!! סיגייט רכשה את החברה :)

אז מה?

פורסם
  • מחבר

אמרת קנה סיגייט , מקסטור זה סיגייט אותו ISO

פורסם

אתה חושב שמפעלי מקסטור נסגרו ובמקומם עשו שם מתקני סגייט?

יקח זמן...

גם חברת ASROCK(לוחות אם), שייכת לאסוס, זה אומר משהו לגבי ASROCK- לא....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים