פורסם 2006 במאי 1719 שנים כן stone coldעצם העובדה שהדבר הזה התקדם בסולם בצורה שכזו צריכה לפוצץ את הנורה האדומההשלב שבה היא נדלקה כבר תם ממזמן
פורסם 2006 במאי 1819 שנים אוי אוי אוי, איזו דפיקות...אפילו ח"כ ברכה אומר:ח"כ ברכה: "התנגדנו מפורשות כי לא רצינו אותו. הוא לא ראוי"מה יהיה על המדינה הזאת, לא חראם?
פורסם 2006 במאי 1819 שנים הבעיה היא שהוא חבר כנסת. זה שהוא מקבל איזה תפקיד נוסף (סגן אחד מ-8) בכנסת, זה עוד סימפטום של אותה בעיה... אני לא מבין את הזעזוע...(כלומר, כל דבר שהחרא הזה מקבל מבאס אותי, אבל להיות מזועזע? זה די צפוי... זאת המגמה היום...)
פורסם 2006 במאי 1819 שנים הבעיה היא שהוא חבר כנסת. זה שהוא מקבל איזה תפקיד נוסף (סגן אחד מ-8) בכנסת, זה עוד סימפטום של אותה בעיה... אני לא מבין את הזעזוע... (כלומר, כל דבר שהחרא הזה מקבל מבאס אותי, אבל להיות מזועזע? זה די צפוי... זאת המגמה היום...) Liberman for PM 2009 ya'll! אז בכל זאת נתנו לחתול לשמור על השמנת, אה?
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מדינה בשקל... עוד כמה שנים הערבים יהיו פי 2 מאתנו ואז יהיה ראש ממשלה ערבי :~|
פורסם 2006 במאי 1819 שנים אוי אוי אוי, איזו דפיקות... אפילו ח"כ ברכה אומר: מה יהיה על המדינה הזאת, לא חראם? רק שחכת לציין נתון חשוב מאוד כמו שברכה רצה להיות בתפקיד :
פורסם 2006 במאי 1819 שנים ברור שבגלל זה הוא אמר את זה... הוא רוצה בתפקיד...הרי גם הוא לא טלית שכולה תכלת, שרוצה להיות תלוייה כחלק מהדגל של מדינת ישראל...
פורסם 2006 במאי 1819 שנים שמאלמרט ראש הממשלה אמיר פרץ שר הביטחון. שאול מופז שר התחבורה. רגע זה לא חלום :'( :'( יותר בכיוון של....סיוט.
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר רק שחכת לציין נתון חשוב מאוד כמו שברכה רצה להיות בתפקיד : הוא נפסל מועדת חוץ וביטחון, לא? זה טמטום שהוא בכלל היה מועמד (יכול להיות שאני מתבלבל עם בשארה).
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מה הסמכויות של סגן יו"ר הכנסת?מה הוא עושה חוץ מלהחליף את היו"ר במליאה לפעמים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.