עבור לתוכן

כיצד לנגן סרטי DIVX במחשב חלש במיוחד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , :)

בדירה שאני שוכר כרגע ישנו מחשב חלש במחיוד , PENTIUM 3 550 CELERON ( ולא ניתן לבצע OC..... )

כשאני מנסה להריץ עליו סרטים שמקודדים ב DIVX או XVID ב WINDOWS MEDIA PLAYER אני רואה את הסרט אך בקטיעות וה CPU על 100%

כשאני מנסה לנגן את הסרט ב VLC ,אני מצליח לראות בצורה יותר טובה , אך עדיין יש קטיעות כל כמה שניות :bash:

לצורך העניין , כדי לא להעמיס על המחשב כשהסרט רץ כל התוכנות שעובדות ברקע סגורות , המחשב פורמט לא מזמן ואין בו ווירוסים או רוגלות

והשאלה היא :

האם יש נגן " קליל " יותר שבעזרתו ניתן לנגן סרטים במחשב המזדקן הזה ? האם ניתן בכלל לראות סרטים במחשב עם מעבד שכזה ?

פורסם

אתה אמור לראות סרטים פיקס

על הפנטיום 2 233 שהיה לי לפני מספר מכובד של שנים ראיתי סרטים מצוין.

ותחליט, זה פנטיום 3 או סלרון?

פורסם
  • מחבר

זה סלרון ,

כשהסרט מתנגן , ישנו 100% שימוש במעבד ולכן חשבתי שנגן "חסכוני" משאבים יכול לנגן בצורה חלקה יותר את הסרט

בדקתי את הטמפ' של המעבד -42 במאמץ , נראה לי תקין

בכל מקרה מה אפשר לעשות ? איך אפשר לצפות בסרטים במחשב הזה ?

פורסם

אתה אמור לראות סרטים פיקס

על הפנטיום 2 233 שהיה לי לפני מספר מכובד של שנים ראיתי סרטים מצוין.

ותחליט, זה פנטיום 3 או סלרון?

מוזר מה שאתה אומר , DIVX די כבד על המחשב הזה.

בכל מקרה "אייס" אם זה פועל לאט תנסה להתקין ווינדווס 98 אולי זה יעזור...

פורסם
  • מחבר

יש לי במחסן בבית מחשב פנטיום 2 300MHZ שמזמן רציתי לזרוק , אז מה ? כדאי לי לנקות ממנו את האבק ? הוא עדיף על הסלרון 550

בכל הנוגע לניגון סרטים ?

ובכל מקרה , אם אני מחליט להשאר עם הסלרון

אני לא ממש שמח לחזור ל 98 , יש עוד הצעות ?

תודה בכל מקרה

:yelclap:

ושוב , כל הסימנים מראים שמדובר פשוט במערכת חלשה ,והבעיה היא בחומרה וזה ולא איזה בעיית תוכנה או קודק , מכיוון שהשימוש במעבד הוא 100% בזמן ניגון סרט ( לכן יש קפיצות ,אני מאמין שאם השימוש במעבד היה 99% לא היו קפיצות ) בזמן ניגון הסרט (עם הקפיצות ) לא ניתן להפעיל שום תוכנה , בקושי להזיז את העכבר , המחשב עבר פירמוט לא מזמן , אני התקנתי את המפענח הרשמי והחינמי של DIXV - החדש ביותר, אין במחשב כמעט תוכנות חוץ מקומפיילר לשפת C , וחוץ מזה כשאני מריץ את הסרט אני סוגר את כל התוכנות, כולל הסייר של חלונות כולל סגירת אנטיוירוס ופיירוול וכו'

אם אני מנסה להפעיל את הסרט בנגן VLC ומבטל את פענוח הקול, והסרט רץ "כמעט" חלק ויש מעט קפיצות , במחשב הזה יש כ. קול מובנה

^^^

ואחרי כל זה , איך יכול להיות שבמחשב של Pika007 , שהוא פנטיום 2 , הוא מצליח לראות סרטים ( לטענתו ) ?

פורסם

כי היה עליו ווינדוס 98.

וזה כבר מזמן לא המחשב שלי, הוא נתרם בשעה טובה למשפחה נזקקת. אני כרגע יושב עם ה AMD3200 שלי, בן חצי שנה בקושי P:

פורסם
  • מחבר

כי היה עליו ווינדוס 98.

וזה כבר מזמן לא המחשב שלי, הוא נתרם בשעה טובה למשפחה נזקקת. אני כרגע יושב עם ה AMD3200 שלי, בן חצי שנה בקושי P:

ניסית להתקין עליו WINDWS XP ואז לראות סרט ?

אני פשוט רוצה להיות בטוח שמעבר ל 98 יפתור את הבעיה

וסתם כדי לדעת עד כמה ההפרש גדול :

בפנטיום 2 233 שלך , כשראית סרט , ואני מבין שראית אותו חלק , היית יכול להשתמש בתוכנה אחרת , נגיד מיול או אינטרנט אקספלורר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים