פורסם 2006 במאי 1919 שנים מפעיל צמ"ה? אני יזכור את זה, תודה, ביולי יש לי צו ראשון ככה שאני יקבל את הפרופיל שלי כבר
פורסם 2006 במאי 1919 שנים רק תעשה חשבון נפש כי צבא זה שלוש שנים והצבא הוכיח את עצמו אי ספור פעמים שהוא עקשןתראה מה באמת מתאים לך ולא דמיונות כי טעות עולה לפעמים ביוקר..והעיקר לבדוק זה רמת המאמץ ורמת ההתחיבויות שאתה מסוגל לחיות איתהובלשכת גיוס אחרי הבדיקות והמבחנים שיעשו לך תבקש שיחה עם קצין בכיר ותגיד לו שאתה טפוס כזה וכזה באמת (שקרים לא מועילים, בקל יבחין שאתה משקר )ורק יחידה כזאת מתאימה לך אם תשמע להמלצה שלי(מפעיל צמ"ה) לא תתאכזב רק שתדע זה לא תפקיד של גובניק -שיוצא כל יום לבית או שעושה שבת בצבא פעם בהרבה זמןאבל יש להם יציאות לבית יחסית טובים
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אני רוצה לראות איזה קרבי הוא יהיה בסוף י"ב ( הכל בכיף אחי אל תיעלב ). מה הכוונה?
פורסם 2006 במאי 2019 שנים D9 דבר מבורך הביותר!!!!ומישהו פה הזכיר את כל חטיבות החי"ר ושכח את חטיבה 900!!!לא לשכוח אותנו אנשי הגדודים שקורעים תתחת באותה הגזרה לנצח! :'(
פורסם 2006 במאי 2019 שנים זה טוב אופטימיות... ב401 במקרה הטוב הוא יקבל מנוסר ווסט חי"ר, הטנקים הם ליופי
פורסם 2006 במאי 2019 שנים ^ ^ ^ ^ ^ ^ חחחחחחחחח, דווקא בקרוב יהיה קו טנקים לגדוד 9 וגם יש אצלנו A3 ואקילות :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.