פורסם 2006 במאי 1719 שנים מה שנכון לעכשיו ש23 ליולי זה גיוס גולני :biglaugh: :biglaugh: ...וזה עוד לא אומר שתגיע לשם, מה שהצבא יחליט... או שתתעקש על מה שאתה רוצה
פורסם 2006 במאי 1719 שנים נחמד, מישהו פה אמר לי שהוא חושב שישימו אותי בתותחנים או שיריון בכל מקרה מה שבא בא, אני מתאמן בנתיים לצבא (משקולות, ריצה, כוח סבל)
פורסם 2006 במאי 1819 שנים נחמד, מישהו פה אמר לי שהוא חושב שישימו אותי בתותחנים או שיריון בכל מקרה מה שבא בא, אני מתאמן בנתיים לצבא (משקולות, ריצה, כוח סבל)ככה זה הבתחלה...אחרי כמה חודשים אתה מתחיל לפצוע את עצמך |:
פורסם 2006 במאי 1919 שנים החלטתי שבא לי ללכת לקרבי,איפה הכי שווה מה ההטבות וכמה זמן אני צריך לשרת? חשבתי ללכת למג"ב,אולי לסיירת מטכ"ל. לך למג"ב, נראה לי שתסתדר שם מצויין מה גם שסיירת מטכ"ל לא משתווים אליהם :
פורסם 2006 במאי 1919 שנים נחמד, מישהו פה אמר לי שהוא חושב שישימו אותי בתותחנים או שיריון בכל מקרה מה שבא בא, אני מתאמן בנתיים לצבא (משקולות, ריצה, כוח סבל)בשביל מה אתה מתאמן? כל מה שתעשה בקרבי זה לשמור חצי מהזמן, ובחצי השני בטח יתנו לך לנקות סירים במטבח..ואחרי שנתיים ככה כשכבר תהיה ותיק יותר, אז תשמור רק שליש מהזמן, ובשאר היום תגרבץ כי אין משהו יותר טוב לעשות.כושר אתה לא צריך בצבא...
פורסם 2006 במאי 1919 שנים החלטתי שבא לי ללכת לקרבי,איפה הכי שווה מה ההטבות וכמה זמן אני צריך לשרת?חשבתי ללכת למג"ב,אולי לסיירת מטכ"ל.חחחחח מג"ב ומטכ"ל באותו המשפט....חחחח זה רק מראה כמה שאתה צ'ונגי בונגי קטנטן...
פורסם 2006 במאי 1919 שנים חוץ מזה,אם יש לך פרופיל 97 זה לא משנה אם אתה רוצה קרבי או לא,אתה ממילא תלך לקרבי [אילא אם אתה הולך למודיעין או לעתודה צבאית כזו או אחרת]שכחת עוד תנאי זניח...בן יחיד או בן למשפחה שקולה ממש לא חייב קרבילדוגמה אני בן יחיד עם 97שום קרבי ושום נעליים (אלא אם כן אני מבקש)
פורסם 2006 במאי 1919 שנים גם אם תבקש זה לא יעזור לך, רק עם חתימה של ההורים על טופס ויתור יקחו אותך לקרבי המקסימום שיכולים לעשות בלי חתימה זה לשלוח אותך לנ"מ להיות "לוחם" הוק או פטריוט ע.- ד?ימ?ש??ק?י הקדמת אותי :-X
פורסם 2006 במאי 1919 שנים ולמען הסר ספק , בן יחיד = צאצא יחיד של ההורים, לא בן זכר יחיד, אז לא, אם יש לכם רק אחיות זה לא תופס (תתפלאו כמה אנשים לא מבינים את ההבדל ..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.