פורסם 2006 במאי 1719 שנים זה באמת לא בסדר... שוביניזם בשיאו. ...הם היו צריכים לעשות אחד עם גברים מסוקסים בבוקסר שחור צמוד. :
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מחבר ואז מי יכנס לאתר בדיוק?הנשים המעטות שמתעניינות בכדורגל וכדורסל?ההומואים ןVITNIR ועוד כמה..לדעתי האתר הזה הולך ליפול..
פורסם 2006 במאי 1719 שנים ואז מי יכנס לאתר בדיוק? הנשים המעטות שמתעניינות בכדורגל וכדורסל? אם יהיו שם כוסונים בבוקסרים צמודים כמו שאמרה ויטניר, אני לא חושב שנשים יכנסו לאתר כדי להעתדכן בעולם הספורט :
פורסם 2006 במאי 1719 שנים One מקצועי?טוב שהוא לא בין האתרים הכי חאפרים שראיתי.כל מה שיוצא מהפה של אופירה אסייג הוא השערות, למרות שהן מוצגות כעובדות.לפני כשבוע וחצי פורסמה ידיעה: "פרסום ראשון: אריק בנאדו עוזב את מכבי חיפה"והיום: "פרסום ראשון: אריק בנאדו נשאר במכבי חיפה"וזה רק ההתחלה של ההתחלות, השטויות שהולכות שם זה גועל נפש...וגם הם מעדכנים משחקים מחו"ל כמה דקות אחרי שהגולים מובקעים, אתרים בחו"ל יותר אמינים בקטע הזה...
פורסם 2006 במאי 1719 שנים הבחורה מה- 30 לאפריל צריכה לשחרר קצת את התחתונים. נראה לי שהם לוחצים לה.... בחיים לא ראיתי כזה דבר. בכל אופן לא באתרי "חדשות".
פורסם 2006 במאי 1719 שנים הבחורה מה- 30 לאפריל צריכה לשחרר קצת את התחתונים. נראה לי שהם לוחצים לה.... בחיים לא ראיתי כזה דבר. בכל אופן לא באתרי "חדשות". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.