פורסם 2006 במאי 1719 שנים שלום, יש לי בעיה מעיקה בה המחשב נתקע על מסך כחול ובו כתוב שיש בעיה עם הTCPIP.SYS ואין ברירה אלא לאתחל אותו מחדש. הרצתי חיפוש בפורומים שונים לגבי מסכים כחולים וקראתי שייתכן שהבעיה היא תוכנתית או חומרתית, אני מצרף את 5 הדאמפים האחרונים שלי כדי שמי שמבין יוכל לנתח אותם ולעזור לי לפתור את הבעיה.. וזה המפרט שלי (ולא נעשה לו אוברקלוק): Intel Pentium D 920 Presler ASUS P5LD2 Deluxe Socket T pqi TURBO DDR2 2GB Leadtek WinFast PX7800GT Extreme TDH Geforce Hauppauge WINTV-PVR-150 Maxtor DiamondMax 10 250GB Enermax 420W EG425P-VE FMA Maxtor 120GB WD 80GB TOSHIBA DVD-ROM X16 NEC DVD-RW 3500 Coolermaster CAC-T05 Centurion 5 Samsung SyncMaster 930B תודה מראש :s05: [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 1719 שנים איזה ווינדווס יש לך?בכל מקרה הפתרון לבעיה שלך הוא הורדת SP הכי עדכנית - יש לך win 2000 לא?
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מחבר למגיב הראשון, יש לי XP PRO SP2.ולשני, הסרתי את נטלימיטר... זו הייתה גרסת בטא, אולי בגלל זה? אני באמת מקווה שזאת הייתה הבעיה.אני אנסה לחזור לגרסה הישנה כי אני די זקוק לתוכנה, אבל בכל אופן אני אריץ כמה תוכנות הורדה ואפעיל קצת לחץ על הרשת ונראה אם זה קורס למסך כחול או לא...תודה!מישהו מכיר תוכנה דומה לנטלימיטר במידה ואני לא אוכל להשתמש בה יותר?בן
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר טוב, כנראה שהנטלימיטר אכן היה הבעיה, המחשב רץ מאז אתמול, טפו טפו טפו, ועוד לא ראיתי מסך כחול... אז תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.