פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר ניאיבי מנמזגי!שרמוטה לכי תזדייניאני רוצה לישוןבואו נשחה - אני ראשון!!יאללה עכשיו באמת הלכתי - לילה טוב, חג שמח ושבת שלום לכולכם!
פורסם 2006 במאי 1619 שנים אני לא מבין אתה גר ב USA ??? או שקוראים לך משה? ( mUSA ) ה USA זה החלק מ MUSA?= משה?
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר קוראים לי אבי ואני גר בישראל. MUSA זה שיפר של גלשנים שאחד מהם הוא שלי. ULTRAWAVE זו חברה של גלשנים... השם משתמש שלי זה בעצם החברה של הגלשן שלי והשם של השיפר של הגלשן שלי ביחד. עכשיו הכול מובן? אני יודע שכששומעים מאחורי מה עומד השם חושבים שזה דפוק אבל מה אכפת לי אז ררררררררדווווווו ממממממני!!! אמרתי שהלכתי לישון, לא?! אז שיקרתי... מה תעשווווווווווווווו?
פורסם 2006 במאי 1719 שנים קוראים לי אבי ואני גר בישראל. MUSA זה שיפר של גלשנים שאחד מהם הוא שלי. ULTRAWAVE זו חברה של גלשנים... השם משתמש שלי זה בעצם החברה של הגלשן שלי והשם של השיפר של הגלשן שלי ביחד. עכשיו הכול מובן? אני יודע שכששומעים מאחורי מה עומד השם חושבים שזה דפוק אבל מה אכפת לי אז ררררררררדווווווו ממממממני!!! אמרתי שהלכתי לישון, לא?! אז שיקרתי... מה תעשווווווווווווווו? טוב עכשיו באמת צריך להגביל את שעות הכתיבה בפורום,לך לישון,דחוף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.