פורסם 2006 במאי 1619 שנים אל תתיחסו אלי... לא ישנתי בקושי.בא לי במוזה פתאומית היום אז קבלו :*בקולות רקע לאחר הפסקה קצרהלימודים, אימונים הלחץ פה גוברהים פלטה איך על זה נתגבר?מסתכל רואה גלשן נשען על קיר עד מתיעוד בנות בים רוצה להכיר - אבל קר יותר מידי אין לי גלים [*הים פלטה]אז אני כותב שירים מתי יהיה פה גל [*הים פלטה]רוצה לתפוס פינה, צינור להשתחרר מהמוטלאי אה יאי יאי, נמאס!סדרו לי פה גל, אני מבואס!אי אה יאי יאי, נמאסהים פלטה כבר חודש – כוס עמק ערס!תחזית אומרת ים פלטה עד השבוע הבאהחופים שלנו מסריחים, זיהום, אני חולה, מרגיש רע!אנשים בשביל פוזה נכנסים אל הגלישהחושבים זה יעזור להם להשיג בים בחורהאי אה יאי יאי, נמאס!סדרו לי פה גל, אני מבואס!אי אה יאי יאי, נמאסתפסיקו להפריע לגלוש פוזאיסטים, תפסיק גם אתה, ערס!
פורסם 2006 במאי 1619 שנים עכשיו אם תדחף בכל שורה את המילה "נינט" תוך שבוע השיר הזה ייכנס למצעד הלהיטים בגלגל"ץ.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר לא מצליח אני לא מרגיש הכי שפוי, זה בטוח! לישון זה בריא אבטיח זה טרי תנו לי שמש תנו לי אור תנו לי ללכת אבל לחזור
פורסם 2006 במאי 1619 שנים חחח אחי אתה במצב כפית 2!!!!!!!!!!!!!!!חשבתי שרק בפלוגה שלי היה את זה!!!אם אתה לא תלך לישון בקרוב אתה תמצא את עצמך במצב לא טוב סמוך עליי.....סיגריות דלוקות באף ובאוזניים זה עוד כלום............
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר חחחחחחחחחח אני עייף טילים אבל לא יכול לישוןןןןןןןןןןןןן :bash: :s07: מדוע ולמה? איך וכמה? אתמול שמעתי אותך מדברת עם נחמה על מי היא דיברה? מה היא רוצה? איך נפלתי ככה? ולמה זה קרה? דווקא לקחתי! פורינטול 50 מיליגרם! עריכה : או שאולי צריך לשאול איזו תרופה כן לקחתי? אה??!??!!?! אה?!?!! חחח סתם טוב נו זזתי לראות טלוויזיה ולישון.. לכו תדעו, אם לא יהיה כלום בטלוויזיה אני אפילו אשכיל וארחיב אופקים!!! [נשיאונל גיאוגרפיק]
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר נגמר!!מה??!?! כבר נגמר?!?! "נו סליחה, זאת הפעם הראשונה שזה קרה לי.. בד"כ אני מצליח להחזיק יותר זמן!" :-\ :-X :'("טוב נו... אני אעשה את זה... אבל לפחות שימי שם עץ ריח למה זה שאני בקטע של ים לא אומר שאני בקטע של דגים"[ריח של דגים למאותגרים שכלית][אני חייב להדגיש שזה לא באמת קרה! אין לי בעיות בנושאים האלו לשמחתי]עריכה :נשבע!
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מה הקטע? על כל משפט שאתה רושם אתה דוחף בית משיר? אם זה היה ככה, הספאמרים כאן היו משוררים.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים LOL אם אתה רוצה להרדם אני ייחבר אותך לרס"פ שהיה לי בטירונות אולי הוא יצליח...........וכן מה כל שורה שנייה אתה מחבר לשיר??? חחחח
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר החושך של האושר השקט של הבוקר הספאמר קם לו מתנומה הינה נוספה עוד הודעה דייייייייי לחפור! עדיף לשמוע ציפור תנו לחיות בשקט הינה נשרו עלי שלכתתתתתתתת :yelclap: :yelclap: עריכה : נכון שאני מבוזבז?!!?!!!!{!!![!!!(!!)!!!(!!)!]!!!!!!}
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.