פורסם 2006 במאי 1619 שנים כן, למה? סתם שאלתי. חשבתי שאת המתכונות עושים באותו יום בכל הארץ מפני שאני כבר עשיתי את המתכונות בהיסטוריה ולשון. מסתבר שלא דווקא בגלל שאמרתה: "עדיף שלא תדע" סיקרנתה אותי יותר, אז קדימה, שפוך... http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%92%D7%A8%D7%9C בהצלחה.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים אינטרגרל זאת דרך לחישוב שטח חיפוש קטן בגוגל יראה לך..ול"ג בעומר היה עצבני מאוד!!!!היה כייף חברים שלי עשו צומי שיכורים.. (ממש עיצבן)היה אוכל שתיה מה לא וכמובן דקירות חחח אין הערסים האלה לא יכולים בלי..והיו גם זיקוקים היום איזה 8 משהו כזהמישהו מפה עשה באשדוד?
פורסם 2006 במאי 1619 שנים באמת אני לא רוצה לדעת.מסכנים, הייתם צריכים ללמוד :'( אבל למה למדתם בכלל? אני יודע שבגרויות ועניינים, אבל אפילו אחי שהוא חרשן עצבני ( בתעודה האחרונה שלו הוא קיבל ממוצע 99 + מצטיין שכבתי ) עשה משהוא בלג בעומר.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים הדבר הכייי מצחיק שקרה לי ל"ג בעומר הזה היה שעשינו מדורה ליד ילדים דתיים בכיתה ו', אני אומר לכם זה חבורה של חבלנים רצחניתתת: כל 5 דקות הם הדליקו נפצים, באיזשהו שלב הבאנו מוזיקה והיה טראנסים הם באו לרקוד איתנו ואיך שעבר לאיזה שיר ראפ הם צועקים :"אנחנו רוצים סקאזיי!!"... הכי מצחיק היה שישבנו על איזה גג של מקלט עם נרגילה וכשירדנו מהגג השארנו אותה שם והם עלו והתחילו לנרגל חחחח
פורסם 2006 במאי 1619 שנים הדבר הכייי מצחיק שקרה לי ל"ג בעומר הזה היה שעשינו מדורה ליד ילדים דתיים בכיתה ו', אני אומר לכם זה חבורה של חבלנים רצחניתתת: כל 5 דקות הם הדליקו נפצים, באיזשהו שלב הבאנו מוזיקה והיה טראנסים הם באו לרקוד איתנו ואיך שעבר לאיזה שיר ראפ הם צועקים :"אנחנו רוצים סקאזיי!!"... הכי מצחיק היה שישבנו על איזה גג של מקלט עם נרגילה וכשירדנו מהגג השארנו אותה שם והם עלו והתחילו לנרגל חחחח גדול!!! :lol:
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מנגל עם חברים... שבפוקס גיליתי שהם יצאו לאפטר היה בן זונה באנו כמה מכוניות השטלתנו על איזור שישבו בו צעירים בכיתה י חחחח איזה פלאשבקים יש לי!!! עשינו להם שמח שמנו מוזיקה שרפנו לחבר שלי את המצבר באוטו היה ענק!!!!!!!!!!! פירקנו טונות של בשר היה הרבה אלכוהול.. המזל שלא עצרה אותנו משטרה בכביש אחריי זה.....
פורסם 2006 במאי 1719 שנים המזל שלא עצרה אותנו משטרה בכביש אחריי זה..... ברצינות איתך, זה מסוכן, זה יכול להביא למוות
פורסם 2006 במאי 1719 שנים :'( :'( :'( אני לא יודע אם לצחוק או לבכות, טוב אם לא קרה כלום אז אני מניח שאני אצחק :lol:
פורסם 2006 במאי 1719 שנים יום ראשון ישבתי עם חברים שלי על נרגילה בבית ספר, תפסו אותנו והשעו את כולנו ליום אח"כ. ובגלל שהושעתי ההורים שלי לא רצו לקחת אותי לחברים שלי :-\ אז ישבתי בבית ולמדתי לתיאוריה עד שנפלתי היום הייתה התיאוריה (ראשונה) ועברתי
פורסם 2006 במאי 1719 שנים היום הייתה התיאוריה (ראשונה) ועברתי מזל טוב :cwm39: :bunny: נקווה שגם בטסט זה יהיה ראשון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.