פורסם 2006 במאי 1619 שנים היה סוס!!!1 ;D נפצים אוכל בנות מה עוד אפשר לבקש? אה גם נשרף לי השער ןהיידים מאיזה כדור אש... אבל סה"כל היה טוב
פורסם 2006 במאי 1619 שנים hell no פוסטינור אז מה הלחץ אחי??? ו-atias aviv! : ממש נשרף לך הראש??? איזה מגניב!!! יש לך כביות? השיער שלך נראה מוזר? ויש לך שיער ארוך?
פורסם 2006 במאי 1619 שנים הלחץ זה שדיי בטוח שהיא בהריון ופוסטינור לא אפקטיבי שהיא כבר בהריון! רק לפני אז... אני צעיר מדי בשביל ילד~!!!!!
פורסם 2006 במאי 1619 שנים היה צחוקים הדלקתי צמר פלדה ונכנס לי לעין וגם לראש אני חוזר הבית מתקלח נושר לי כמויות של שיער ויצא לי חתיכות ברזל מהראש
פורסם 2006 במאי 1619 שנים הלחץ זה שדיי בטוח שהיא בהריון ופוסטינור לא אפקטיבי שהיא כבר בהריון! רק לפני אז... אני צעיר מדי בשביל ילד~!!!!! מניסיון פוסטינור יעיל גם אחרי 4 ימים, אבל זה תלוי גם מבחינת המחזור והסדר ביוץ, קיצר עניין של מזל.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים ישבתי בבית ופתרתי אינטגרלים לא מסוימים. אז היה כיף. זה פשוט מתבקש בל"ג בעומר.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים לאף אחד לא היה נפצים? בוא נגיד ככה, הרווחתי בל"ג בעומר הזה 1,200 שקל בערך ממכירת נפ*** ! התישבנו ליד כמה מדורות של ילדים קטנים ( כיתה ח' או ט') ועשיתי שני זיקוקים, תוך דקה כבר היו לי 20 לקוחות ! מזל שידעתי לבוא עם בגאז' מלא בנפ*** שקניתי בדליית אל כרמל
פורסם 2006 במאי 1619 שנים הלחץ זה שדיי בטוח שהיא בהריון ופוסטינור לא אפקטיבי שהיא כבר בהריון! רק לפני אז... אני צעיר מדי בשביל ילד~!!!!! אבל כשאמרתה פוסטינור ישר עולה לי לראש שהיא לוקחת ולקחה כבר לפני, לא? ואם כן אז כמעט בטוח שהיא לא תיכנס להריון. ומזה בכלל אינטרגרילים???
פורסם 2006 במאי 1619 שנים הרבה עבודה ביום של הערב חג :'(הרבה עבודה היום :'( מוצו תרבכו נו מוי כיף :'(
פורסם 2006 במאי 1619 שנים התכוננתי למתכונת במתמטיקה 005 שתהיה ביום חמישי וקצת בלשון שתהיה בראשון והיסטוריה ברביעי :-X :-X
פורסם 2006 במאי 1619 שנים ומזה בכלל אינטרגרילים??? עדיף שלא תדע . התכוננתי למתכונת במתמטיקה 005 שתהיה ביום חמישי וקצת בלשון שתהיה בראשון והיסטוריה ברביעי :-X :-X אתה בכיתה י'?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.