פורסם 2006 במאי 1619 שנים היה ממש ממש כיף.אין כמו ללכת לים עם הזריחה, לקפוא למוות במים הקפואים ואז להתחמם לאורה של המדורה 8)
פורסם 2006 במאי 1619 שנים היה קטלני!!! יצא לי להיות גם איזה שעה וחצי עם ידידה על ספסל במקום חשוך חזרתי בבוקר, ישנתי שעתיים, והלכתי לגלוש בים. קיצר - בן זונה!
פורסם 2006 במאי 1619 שנים חבית נפט יכולה להפוך כל מדורה לכיפית....זה עושה פטריה ממש אדירה...חח וזרקו על חבר שלי אבן לעין...חחח
פורסם 2006 במאי 1619 שנים אני בהנגאובר רציני והקאתי קצת אתמול היה ממש מצחיק וכיף עד שהתחלתי לשתות(עד כמה שזה נשמע מוזר)
פורסם 2006 במאי 1619 שנים לא נורא קורה אחי לכולנו זה קרה מתישהו תרגיש טוב ותלמד מטעויות גם אני דפקתי אתמול ( בעצם היום בבוקר ) 2 כוסות עראק( כוסות לא שאטים ) דווקא לא רע בכלל עובר מממממש חלק בגרון עם נסטי בצד - החיים הטובים ;D
פורסם 2006 במאי 1619 שנים היה סבבה,נסענו עם חברים לים,היינו כ15 חברה,היינו שם עד הבוקר,וחזרנו. היה כיף,הגענו בערך ב7 לים,משם היינו עד 6 בבוקר,רוב הלילה העברנו צחוקים,היה אלכוהול בשפע,וודקה,בירה,ויסקי,טקילה. עשינו מדורה,היה ממש כיף,זרקנו את הבקבוקי אבסולוט למדורה,בום אחד גדול. עשינו על האש,היה טעים,אני לא יכול לאכול עוד.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים היה כיף עד שערסים שיכורים באו ורצו להביא לנו מכות בלי סיבה. אבל אחרי זה חברים באו והעיפו אותם .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.