עבור לתוכן

Windows Vista

Featured Replies

פורסם

Hi there!

I'm using right now Windows Vista Beta 2 Build 5381.

I must say it looks better, really better, but it is far less easy to use...

Actually, its interface is far less easy to use than the interface of Linux, so I think Microsoft has to think again about what they are doing...

This beta has a problem with Hebrew writing, i'll try to find a way to fix it, and then i'll write a review.

By the way - I use this beta with VMware (Virtual Machine) with 512MB of RAM and it works prefectly...

I really doubt the system requirements that HWZone wrote about.

פורסם

כש\אם תסדר את העברית אשמח אם תספר איך עשית זאת שגם אני יתקין... :P

פורסם

התקנתי אותה ליום אחד לפני מספר ימים, באמת נראת נהדר, אבל אין לה דרייורים לשום דבר.

מה שאני לא הבנתי זה איך עושים את התרגיל שאתה הופך את כל החלונות שיסתדרו בשורה תלת מימדית...

אתה יודע אולי?

ד"א, אצלי העברית עבדה נהדר... (השתמשתי בשיחרור האחרון..)

פורסם

מה הקשר דרייברים?...... כל הדרייברים הרגילים אמורים לעבוד עליה.... :nixweiss:

או שאתה מתכוון שהיא לא מזהה לבד כלום וצריך להתקין לה אתה הדרייברים?

פורסם

לא בטוח שזה פועל. הפיצ'ר הזה (והמנוע הגרפי באופן כללי) הוא מה שהופך את מערכת ההפעלה לכל כך כבדה. אולי היא עובדת בקלות בלי הרבה משאבית כי זה DISABLED.

תוספת:

מעבר לזה, אם אין דרייברים לכרטיס מסך, לא בטוח שאפשר להשתמש בהאצה תלת מימדית ועוד פיצ'רים של הכרטיס מסך, שיאפשרו את הטכנולוגיה הזאת... אז אולי בגלל זה היא DISABLED.

פורסם

עוד פעם אני "שואל" למה שלא יהיו דרייברים של כרטיס מסך לדוגמא?...

ניסתם להתקין את הדרייבר והוא לא נותן? או מה? לא ברור לי כל העניין...

פורסם

אז זהו, שהכרטיס מסך הוא היחידי שיש לו דרייורים, אין לי לא לכרטיס קול, כרטיס טלויזיה או לוח אם.

ל7800GT שלי יש דרייברים, אבל גם הם מוזרים, זה קובץ זיפ עם 4 קבצים בתוכו שאתה מתקין ידנית דרך מנהל התקנים, אבל אין לך את הקונטרול פאנל הרגיל.

מה גם שאני לא חושב שהם תומכים בתלת מימד כי לא הצלחתי לשחק אף משחק.

אני יודע שברליס האחרון הפונקציה הזו אמורה לעבוד, אני ראיתי סרטון על זה בYNET.

חוצמזה, היא באמת קלילה, יש לי 2 גיגה זכרון והיא מנצלת רק 512~ רצה מאוד מהר, הרבה מהתוכנות איבדו את התפריט העליון של - קובץ, עריכה, תצוגה...

במקום זה יש דברים אחרים לכל תוכנה.

לפי דעתי, היא מאוד ידידותית לאנשים מוגבלים, אל אנשים שיודעים לתפעל מחשב ברמה גבוהה יתקשו כי לא הכל מרוכז במקום אחד, לכל דבר יש קטגוריה ותת קטגוריה ועוד תתקטגוריה, קשה לעשות דברים מהר.

מאוד אהבתי את הסיידבאר שהוסיפו...

פורסם

:kopfpatsch:

אני לא מנסח את עצמי טוב?

דוגמא:

הורדת דרייבר מהאתר של אינוידיה... התקנת?

כרטיס קול... התקנת את הדיסק של הדרייברים (דיסק שבא אם הלוח אם)?

או שהתקנת ווינדוס ומה שזיהה, זיהה וגמרנו?

או שאני טמבל או לא יוד מה אבל לווינדוס הזה לא צריך דרייברים מיוחדים... הדרייברים הרגילים אמורים לעבוד.... אני עוד בגרסא השנייה כבר התקנתי דרייברים ללא בעיה.......

פורסם

כרטיס קול - וינדוס לא מזהה ואין דרייורים רישמיים לויסטה בשבלו.

כרטיס מסך - יש דרייורים אבל הם מאוד בסיסים ותמוכים בתצוגה בלבד לא בהאצה של תלת מימד.

כל שאר הדברים עובדים אבל אין להם דרייורים, הם עובדים על הדרייורים הג'נריים של וינדוס

פורסם

לגבי השורה הזאת בצד עם אני לא טועה צריכים לגרור את זה הצידה וכך זה מופיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים