עבור לתוכן

ת'רד- "מכירים את הקטע הזה ש...."

Featured Replies

פורסם

מכירים את הקטע הזה שאתם מכינים סנביץ בן זונה מושקע והכל, מורחים הכל, שמים ירקות, ואז אתם באים להוציא את הפסטרמה מהמקרר ואתם מגלים שנגמר? או שאתם נתקפים חשק לחביתה ואתם יורדים להכין חביתה ומגלים שאין ביצים?

או מכירים את הקטע שאם נגיד אתה שוטף ידיים יחד עם חבר, תמיד הוא ישים את היידים שלו מעל שלך?

מכירים את הקטע שאתם יושבים מכינים שיעורים ואז נופל לכם העיפרון ואתם כמו אידיוטים מנסים להרים אותו עם הרווח שבין האצבעות לכף רגל?

ונכון שתמיד שהולכים ביער יש מצבות של אנשים לא מוכרים?

יאללה חבר'ה תוסיפו גם משלכם כל מיני "מכירים את הקטע ש...." :jump: :jump:

(את מה שאני רשמתי-אני המצאתי, לא שמעתי את זה באיזה מופע)

פורסם

מכיר את הקטע הזה שעובר 00:00 ומישהו חש צורך עז לפתוח ת'רד על נושא מטומטם? :)

פורסם
  • מחבר

ת'רד לא מטומטם אל תעליב אותו :s05:

ודוגרי זה נושא מצחיק, כיף לשמוע דברים שקורים לך ולעוד הרבה אנשים...

פורסם

מכירים את הקטע הזה שאתם מכינים סנביץ בן זונה מושקע והכל, מורחים הכל, שמים ירקות, ואז אתם באים להוציא את הפסטרמה מהמקרר ואתם מגלים שנגמר? או שאתם נתקפים חשק לחביתה ואתם יורדים להכין חביתה ומגלים שאין ביצים?

או מכירים את הקטע שאם נגיד אתה שוטף ידיים יחד עם חבר, תמיד הוא ישים את היידים שלו מעל שלך?

מכירים את הקטע שאתם יושבים מכינים שיעורים ואז נופל לכם העיפרון ואתם כמו אידיוטים מנסים להרים אותו עם הרווח שבין האצבעות לכף רגל?

ונכון שתמיד שהולכים ביער יש מצבות של אנשים לא מוכרים?

יאללה חבר'ה תוסיפו גם משלכם כל מיני "מכירים את הקטע ש...." :jump: :jump:

(את מה שאני רשמתי-אני המצאתי, לא שמעתי את זה באיזה מופע)

אתה חי בטרנסלוויניה במקרה? oO

פורסם

אתה חי בטרנסלוויניה במקרה? oO

חחח

מכירים את הקטע את הקטע שאתם הולכים ברחוב וכל הבנות מסתכלות עלכם ומתחילות לעקוב אחריכם ועד שאתה מגיע הביתה יש מאחוריכם חמולה ענקית של בנות?

מה לא כנראה שלא השתמשתם ב AXE

פורסם

לא יודע מה איתך אני כשאני מכין סנדוויץ' בן ז**ה אני מוציא את כל מה שאני צריך בשביל הסנדוויץ' מהמקרר מוודא שקיים כל מה שצריך ורק אז מכין.

אז לשאלה שלך "מכירים את הקטע הזה ש" אני עונה לא =)

פורסם

אתם מכירים את הקטע הזה שאתם נכנסים ל HWZONE רעבים למידע ואז לפורום כללי כי משעמם ואז ואים ת'רד בשם "מכירים את הקטע הזה ש...." ?

פורסם

מכירים את זה שאתם מחרבנים קופץ לכם מים לתחת?

מכירים את זה שאתם מנסים להגיע עם הדוש לתקרה?

פורסם

מכירים את זה שאתם מנסים להגיע עם הדוש לתקרה?

יששןןןןןןןןןןןןןן

ויש עוד הרבה כאלה על בנים ובנות

פורסם

מכירים את זה שאתם מחרבנים קופץ לכם מים לתחת? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ענק !!!!!!

מכירים את זה שאתם בבית של חבר ואתם מתים להפליץ ואתם פשוט מתים לשחררררר?

פורסם

בגל זה שמים נייר טואלט לפני החרבון על המים... ככה שיצוף... חחחח...

:xyxthumbs:

פורסם

מכירים את הקטע הזה שההורים שלכם אומרים לכם שהם נושאים לחו"ל לשבועיים וכל הבית נשאר ריק בשבלכם ואתם מתלהבים מתחילים לעשות מה שבא לכם להזמין חברים, לפצח גרעינים על הריצפה להרביץ אחד לשני ואז פתאום סבתא שלכם מחליטה שהגיע הזמן להגיע? :pissed:

מכירים את הקטע הזה שאתם מתים לחרבן ואז ושאתם מגיעים לשירותים אתם מגלים שהם תפוסים? :silly:

מכירים את הקטע הזה שאתם מחרבנים בשירותים ציבוריים ואז בסוף "העבודה" מגלים שאין נייר ואתם מתחילים לנגב עם כל דבר שאתם מוצאים בתא? פוסטרים של אבי ביטר, מודעות של רוסים... :lol:

מכירים את הקטע הזה שאתם תוקעים נאד של החיים בגלל שאתם חושבים שאתם לבד ואז פתאום אתם מגלים את המורה שלכם מאחוריכם? :lol:

מכירים את הקטע שאתם מביאים ביד וכל הזרע עף לכם על הסדינים ? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים