עבור לתוכן

איך הרסיבר הזה?

Featured Replies

פורסם

אני נאלך להיפרד עוד מאט מהרסיבר שדוד שלי KENWOOD KRF-V3060D-S בגלל שבן דוד שלי חזר לארץ ושהוא ימצא את הדירה הוא יקח את הרסיבר ואת הרמקולים שדוד שלי הביא לי שהם סט די עלוב האמת של ELTAX קידמיים 180 וואט

בקיצור אני צריך מערכת קולנוע חדשה לחדר על רמקולים כבר החלטתי ראיתי אותו במסחני חשמל רמקולים של AREN ACOUSTICS נישמעים ממש טוב שמעתי אותם והלחטתי לקחת אותם עולים 900

ואני צריך רסיבר ורציתי לדעת אם הרסיבר הזה נירא לכם מספיק לחדר החדר הוא די גדול אבל אני בדרך כלל לא מגזים עם הווליום ואחרי עבודה קשה כל פסח הצלחתי להשיג 1000 שקל לקנות רסיבר חשבתי על זה

KRF-V5090D-S.jpg

יש לי ניסיון נחמד עם KENWOOD גם בסלון בבית יש אחד משנת 2001 ואבל עדין נשמע ממש טוב לרסביר הזה אין הספק מטורף 100*5 הוא 5 ערוצים לא נירא לי שצריך יותר אין לי שום כוונה לחבר סאב גם ככה והוא תומך בכל הפונקציות החדשות PRO LOGIC lix וDTS ES

הרסביר שיש לי עכשיו לא תומך בDTS בכלל ורק בפרו לוגיק 1

פורסם

אחי, עזוב אותך...

KENWOOD ממש לך טובים ברסיברים...

לך שוב למחסני חשמל ותבקש לשמוע דנון או הארמן קרדון ותחזור לכאן...

עדיף לך להשקיע עוד 1000 ש"ח ולקחת משהוא הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

הרמן קרדון זה הגזמה אני צריך רק לחדר

ולהשיג עוד 1000 שקל אין סיכוי גם ככה ההורים שלי מביאים לי 900 לרמקולים אז רק בתווח קטן אני יכו לעלות 200 או 100 לא יותר

פורסם

התענינתי בזמן האחרון במגברים

והמגבר של yamaha rxv350

ממש נראה לי אחד בגלל yamaha שתים בגלל שהוא מספק 90w rms בחמש ערוצים שזה מאוד חזק

וגם עולה 1200 ויש לו יצאות דיגיטליות אופטי וקואקסיאלי ש"ח וצרפתי תמונה שלו תראה אולי מתאים לך

[attachment deleted by admin]

פורסם

הימאהה הנ"ל - המלצה מעולה לתקציב.

פורסם

KENWOOD מעולים , לך על מה שאתה מכיר ויודע אם היה לך ניסיון טוב איתם . ממליץ !

פורסם

פחות טובים מהנזכרים למעלה , חשבת על מרנץ?

פורסם

באיזה צורה אתה הולך להשתמש ברמקולים? סרטים או מוזיקה יותר?

בכל מקרה אם זה לסרטים, הקנווד יעשה את העבודה... אומנם זה לא דנון וכל שאר החברות עם השם, אבל הרסיבר הזה יספק אותך.

בנוסף אני כמעט בטוח שזה 5.1. איזה דגם הרסיבר?

פורסם

לא עדיף הימאהה הנ"ל על הקנווד הנ"ל ?

פורסם

אני לא יודע על איזה דגם ספציפי הוא מדבר, ולכן אין לי בסיס להשוואה.

אבל בכל מקרה אני מאמין שיש לשניהם את אותם פיצ'רים פחות או יותר, כמו תמיכה ב dts שזה מה שחשוב בק"ב.

מה שכן, את הצליל של ה yamaha 350 ממש לא אהבתי, אני מעדיף את הצליל של הקנווד.

פורסם

הוא שאל על רסיבר של קנווד והוא צירף תמונה

אם תרצה לשמור את הקובץ של התמונה אז הקובץ יהיה בשם הזה KRF-V5090D-S

אם אני לא טועה בזאפ בביקורות מאכזבים מהעוצמה שלו

פורסם

העוצמה שלו זאת הבעיה היחידה.

כתוב 100 אבל אני מניח שהוא לא מפיק יותר מ 60.

למרות זאת אם הרסיבר הקודם שלו סיפק אותו, זה בטוח לא יאכזב...

אבל אל תשכח, מה שקובע זה האוזניים שלך. לך לשמוע כמה רסיברים, ותחליט לפי מה שנשמע לך הכי טוב.

ד"א, אם אתה מתכוון לשמוע הרבה מוזיקה, הייתי ממליץ לך לבדוק את ה marantz ואת ה onkyo 303 (למרות שהוא קצת יקר ביחס לשאר). הם יותר מוזיקליים מהשאר.

יש לי עוד כמה שאלות..

המערכת תשמש לקולנוע בייתי או מוזיקה יותר?

ד"א, הרמקולים שנקראים aren acoustic זה מוצר מדבקה. אני במקומך הייתי מחפש רמקול בחנות נורמלית או לחילופין ביד שניה.

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Web_Links&l_op=viewlink&cid=2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים