עבור לתוכן

מתנה ליומהולדת 18 (שהייתה לפני 3 חודש חח) ועדיין לא בחרתי מתנה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

חח לא ממש הסטייל שלי שולחן ביליארד....

מה זה לא קיימים דברים מעניינים בעולם :P

• תגובות 69
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול להרחיב יותר על קורס לנהיגה מתקדמת ?

מחיר\זמן\חומר לימוד\רכב\מקום וכל מה שאתה רואה לנכון ?

אני עשיתי את הקורס ב"מסלולים" כיש להם מספר קורסים, נהיגה מתקדמת א. נהיגה מתקדמת ב. (אחרי א') ואימון אישי. כשאני לקחתי חבילה שכוללת את הכל.

בנוסף יש להם קורס החלקות, שה פשוט ללמוד איך להכניס את הרכב להחלקה, ולשלוט ברכב בהחלקה, וקורס נהיגת ראלי שמתקיים בצרפת (משהו כמו 3K יורו) על רכב מירוצי ראלי.

החבילה שאני לקחתי נקראת התמחות, היא כדאית. בקורס א' אתה לומד על תנוחת נהיגה נכונה, בלימה נכונה, בלימת חירום, שליטה בהחלקת פרונט, ושליטה בהחלקת זנב ע"י חלוקת משקל. בקורס ב' אתה לומד פניה תוך בלימה, פניה בקו OIO, מבטים, פניית 180 על ציר (לא שימושי אבל כיף), סלאלום, וסלאלום מתקדם, וג'ינקאנה.

אימון אישי מתבצע בהרי ירושלים, מדבר על העברת הידע מהקורסים לשטח, לשימוש בכביש הציבורי (הקורסים הם במגרש סגור ליד אשדוד) פניות ושימוש במבטים.

לפרטים: http://www.maslulim.co.il/

פורסם

אממ

יש דרגה של 5 כוכבי צלילה,אני לא יודע איך אפשר להשיג אותה אבל היא קיימת.

צר לי אבל אין.

שיטת הכוכבים כבר לא קיימת, ולכל איגוד יש שיטה משלו, אבל יש הקבלה.

הדרגות הן:

כוכב אחד - Open Water Diver

שני כוכבים- Advanced Open Water

צולל הצלה

כוכב שלישי - Dive Master

ומכאן כבר יש פיצול לפי ההתאחדות שלך, דרגות הדרכה (עוזר מדריך, מסמיך, מדריך, מדריך ראשי) וצלילה טכנית (צולל טכני, טרימיקס, מערות, שברי ספינה)

מצטער, אבל אין.

אתה מומן להתקשר לכל מועדון צלילה ולשאול. 5 כוכבים יש במלונות, ועל העובדים של מקדונלד'ס.

פורסם

אני עשיתי את הקורס ב"מסלולים" כיש להם מספר קורסים, נהיגה מתקדמת א. נהיגה מתקדמת ב. (אחרי א') ואימון אישי. כשאני לקחתי חבילה שכוללת את הכל.

בנוסף יש להם קורס החלקות, שה פשוט ללמוד איך להכניס את הרכב להחלקה, ולשלוט ברכב בהחלקה, וקורס נהיגת ראלי שמתקיים בצרפת (משהו כמו 3K יורו) על רכב מירוצי ראלי.

החבילה שאני לקחתי נקראת התמחות, היא כדאית. בקורס א' אתה לומד על תנוחת נהיגה נכונה, בלימה נכונה, בלימת חירום, שליטה בהחלקת פרונט, ושליטה בהחלקת זנב ע"י חלוקת משקל. בקורס ב' אתה לומד פניה תוך בלימה, פניה בקו OIO, מבטים, פניית 180 על ציר (לא שימושי אבל כיף), סלאלום, וסלאלום מתקדם, וג'ינקאנה.

אימון אישי מתבצע בהרי ירושלים, מדבר על העברת הידע מהקורסים לשטח, לשימוש בכביש הציבורי (הקורסים הם במגרש סגור ליד אשדוד) פניות ושימוש במבטים.

לפרטים: http://www.maslulim.co.il/

כמה עלה לך הכל?

פורסם

כמה עלה לך הכל?

ממש לא זוכר, אזור ה2500, זה היה לפני מעל לחצי שנה.

אבל יצא לי אחרי הקורס להשתמש במה שלמדתי, אחרי שעליתי על כתם שמן בכיכר והאוטו התחיל להחליק.

פורסם

כמה עולה כל קורס בנפרד או את שני הקורסים הראשונים ביחד בלי האישי?

וכמה זמן כל הקורס הזה לוקח ?

פורסם

גם מהנה וגם מציל חיים, נשמע אחלה :xyxthumbs:

רק חבל שהוא לא רוצה משהוא חד פעמי ( אני יודע שהקורס הוא לא רק יום אחד אבל עדין... ).

פורסם

זה ממש לא חד פעמי, אם אני לא טועה, אדם שהוא בעל כוכב ומעלה מורשה לצלול באילת מתי שהוא רוצה עם ציוד משלו אם יש לו, ולא צריך לצלול עם מדריך.

פורסם

אני דיברתי בכלל על הקורס הנהיגה המתקדם :)

פורסם

זה ממש לא חד פעמי, אם אני לא טועה, אדם שהוא בעל כוכב ומעלה מורשה לצלול באילת מתי שהוא רוצה עם ציוד משלו אם יש לו, ולא צריך לצלול עם מדריך.

אתה טועה...

אסור לצלול לבד, גם אם אתה מדריך עם וותק של 30 שנה... חייבים לצלול בזוגות.

וגם אם אין לך עדיין 20 צלילות ולפחות כוכב אחד אתה חייב לצלול בזוג עם מדריך, מעל ל-20 צלילות אתה יכול לצלול עם בן זוג שהוא גם עם לפחות כוכב אחד וצלל 20 צלילות.

ככה זה לפחות במועדון צלילה שבו אני למדתי, לא יודע אם זה ככה בכל מקום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים