עבור לתוכן

מתנה ליומהולדת 18 (שהייתה לפני 3 חודש חח) ועדיין לא בחרתי מתנה

Featured Replies

פורסם

נו וזה היה שווה?

בדוגרי לא היית מעדיף לעבור קורס ברמן\צניחה בגיל 18 ?

• תגובות 69
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשקיע בבורסה.

יש כמה חברות שאפשר לשים עליהם עין, יניבו לך תשואה נאה ותרוויח אחרי 3 שנים כמה מאות או אלפים בודדים של שקלים.

תקנה טבע, היא עכשיו ירדה, עוד מעט תעלה.

ה.ב.

overload, מזל"ט!

ע"פ מה אתה אומר את זה?

לפי הגרף שלה אי אפשר עוד להגיד עליה כלום.

אז מה אם היא ירדה, היא יכולה להמשיך לרדת. (שמעת על אורכית?)

פורסם

כמו שהציעו כאן:

1. קורס צלילה: אין דבר כזה 5 כוכבים, אבל קורס 2 כוכבים (AOW) פותח לך דלת לעולם חדש ולתחביב מצויין. זה לא מצריך כושר גופני (אבל זה עוזר) זה מרגיע מאוד, ועם זאת זה כיף לעשות שטויות מתחת למים.

לעבוד בזה אתה תוכל רק את יהיה לך את "החיידק" ורוב האנשים ממצים את החיידק בצלילות "ספורטיביות" ולא כעבודה.

2. קורס נהיגה מתקדמת: יחסוך לך כסף בעתיד בהשתתפות עצמית של הביטוח, יתן לך כלים יותר טובים להבין את הנהיגה שלך היום, ואפילו יציל אותך במצבים מסויימים. בנוסף על כך זה קורס מהנה, ואתה יכול לגרור את אבא שלך יחד איתך כמשהו משותף.

בתור אחד שעשה את שני הקורסים אני יכול להמליץ על שניהם, :xyxthumbs: אם יש לך אהבה למוטוריקה, נהיגה, וכו' (לא דווקא מהירות) לך על הנהיגה המתקדמת.

אם אתה אוהב להסתכל על הנוף, להירגע, ולגלות שאפשר "לעוף" בעזרת נשימה עמוקה לך על הצלילה.

לדעתי, אם אתה לפני גיוס, ויש לך את הזמן, תעשה את אחת ההשקעות האלה, אמנם בקפיצת טנדם יש המון אנדרנלין, אבל בקורס צלילה אתה לומד כמה דברים שימויים יותר, ואתה יכול אח"כ לבצע אותם לבד.

אם אתה צריך המלצות יותר ספציפיות על איפה, אני יכול להפנות אותך.

פורסם

אתה יכול להרחיב יותר על קורס לנהיגה מתקדמת ?

מחיר\זמן\חומר לימוד\רכב\מקום וכל מה שאתה רואה לנכון ?

פורסם

כמו שהציעו כאן:

1. קורס צלילה: אין דבר כזה 5 כוכבים, אבל קורס 2 כוכבים (AOW) פותח לך דלת לעולם חדש ולתחביב מצויין. זה לא מצריך כושר גופני (אבל זה עוזר) זה מרגיע מאוד, ועם זאת זה כיף לעשות שטויות מתחת למים.

לעבוד בזה אתה תוכל רק את יהיה לך את "החיידק" ורוב האנשים ממצים את החיידק בצלילות "ספורטיביות" ולא כעבודה.

2. קורס נהיגה מתקדמת: יחסוך לך כסף בעתיד בהשתתפות עצמית של הביטוח, יתן לך כלים יותר טובים להבין את הנהיגה שלך היום, ואפילו יציל אותך במצבים מסויימים. בנוסף על כך זה קורס מהנה, ואתה יכול לגרור את אבא שלך יחד איתך כמשהו משותף.

בתור אחד שעשה את שני הקורסים אני יכול להמליץ על שניהם, :xyxthumbs: אם יש לך אהבה למוטוריקה, נהיגה, וכו' (לא דווקא מהירות) לך על הנהיגה המתקדמת.

אם אתה אוהב להסתכל על הנוף, להירגע, ולגלות שאפשר "לעוף" בעזרת נשימה עמוקה לך על הצלילה.

לדעתי, אם אתה לפני גיוס, ויש לך את הזמן, תעשה את אחת ההשקעות האלה, אמנם בקפיצת טנדם יש המון אנדרנלין, אבל בקורס צלילה אתה לומד כמה דברים שימויים יותר, ואתה יכול אח"כ לבצע אותם לבד.

אם אתה צריך המלצות יותר ספציפיות על איפה, אני יכול להפנות אותך.

אממ

יש דרגה של 5 כוכבי צלילה,אני לא יודע איך אפשר להשיג אותה אבל היא קיימת.

פורסם

ע"פ מה אתה אומר את זה?

לפי הגרף שלה אי אפשר עוד להגיד עליה כלום.

אז מה אם היא ירדה, היא יכולה להמשיך לרדת. (שמעת על אורכית?)

לא לא שמעתי, אבל אני גם לא מתיימר לדעת. אנשים שיודעים טוב יותר ממני (ואני מסיק שגם יותר טוב ממך אלא אם כן אתה עוסק בזה) טוענים כי זו ירידה זמנית ואולי צפויות עוד ירידות ברבעון הבא אבל אח"כ זה יתחיל לעלות אחרי שההכנסות של איווקס יתחילו לזרום לחשבון של טבע.

וסתם שאלה דבילית, צלילות לא מכשירים רק באילת?

פורסם

גם בקיסריה

פורסם
  • מחבר

לא יודע לא נמשך לצלילה....אם כבר צניחה חופשית נשמע נחמד...אבל אני חובב קולנוע ככה שגם טלויזיה טובה עם מערכת רומקולים יהיה נחמד ביותר...רק לא יודע אם זה שווה כל כך אני מתלבבט :\

פורסם

אוטו! אל תקשיב לילדים האלה , אתה צריך אותו , ם יש לך חיי חברה ואתה קלאבר +-

אתה יודע כמה זה חשוב!

פורסם

אוטו! אל תקשיב לילדים האלה , אתה צריך אותו , ם יש לך חיי חברה ואתה קלאבר +-

אתה יודע כמה זה חשוב!

אופנוע 250 סמ"ק יתאים יותר לתקציב שלו
פורסם

הייתי מת לאחד כזה , אבל זה פשוט מסוכן מדי היום להיות אופנוען ( בישראל ) זה יותר מדי סיכון!

חוץ מזה ג'אסטי\205 + 3K לא קריטי ויביא הרבה יותר תועלת.

פורסם

אם אפשר ללכת לכיוון מחשבה אחר:

אתה יכול לקנות שולחן ביליארד. זה שימושי. זה כיף. אתה יכול להשתמש בזה מתי שבא לך, וזאת לא חוויה חד פעמית (עונה על הקריטריונים שביקשת).

הקאטצ' הוא שאתה צריך מספיק מקום בבית לשולחן ביליארד (בבית שלי למשל יש סלון ***ענק***. אם אתה רוצה אתה יכול לתרום לי :kopfpatsch:)

פורסם

8000 שקל??? אחי, אבא שלך יכול לאמץ אותי במקרה? :lol: :lol: :lol: סתם...

בקיצור אני קראתי פה את כל העמודים ועוד שניה נרדמתי, שום דבר לא נשמע לי יותר מדי מעניין ושווה לשלם עליו חוץ מאולי קורס ברמן או צניחה ( אם זה בקטע שלך בכלל ) אבל בכל זאת נשאר לך הרבה כסף, ולהשקיע הרבה כסף על טלויזיה לא נשמע לי כלכך, באמת עדיף לקנות שטוחה גדולה וזולה. בקיצור, הגעתי להודעה האחרונה והבן- אדם צודק, לדעתי זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות עם הכסף- לקנות שולחן ביליארד :xyxthumbs: ועוד ישאר לך כסף לקורס או אם תוסיף קצת כסף אז לטלויזיה.

אבל בקשר לטלויזיה- אין לך כבר אחת בסלון??? מה אתה צריך טלויזיה ענקית לחדר???

והדבר הכי חשוב שאף אחד לא אמר זה: [glow=red,2,300]מזל טוב אחי[/glow] :yelclap:

פורסם

8000 שקל??? אחי, אבא שלך יכול לאמץ אותי במקרה? :lol: :lol: :lol: סתם...

בקיצור אני קראתי פה את כל העמודים ועוד שניה נרדמתי, שום דבר לא נשמע לי יותר מדי מעניין ושווה לשלם עליו חוץ מאולי קורס ברמן או צניחה ( אם זה בקטע שלך בכלל ) אבל בכל זאת נשאר לך הרבה כסף, ולהשקיע הרבה כסף על טלויזיה לא נשמע לי כלכך, באמת עדיף לקנות שטוחה גדולה וזולה. בקיצור, הגעתי להודעה האחרונה והבן- אדם צודק, לדעתי זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות עם הכסף- לקנות שולחן ביליארד :xyxthumbs: ועוד ישאר לך כסף לקורס או אם תוסיף קצת כסף אז לטלויזיה.

אבל בקשר לטלויזיה- אין לך כבר אחת בסלון??? מה אתה צריך טלויזיה ענקית לחדר???

והדבר הכי חשוב שאף אחד לא אמר זה: [glow=red,2,300]מזל טוב אחי[/glow] :yelclap:

כי זה היה כבר....

פורסם

אבל עדין זה לא יזיק ועדיף על כלום, לא?!?! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים