עבור לתוכן

Sweet Pictures - Nokia Cellpohnes

Featured Replies

פורסם

האנטנה מפזרת קרינה, בגלל זה היא אמורה להיות רחוקה מהראש...

בקיצור, I dont wanna die.

פורסם

אתה יודע, בערך כל מה שאתה עכשיו מסתובב ונוגע בו מפיץ קרינה סרטנית...

פורסם

נכון, אבל זה לא מצדיק לשבת מול מיקרוגל עובד.

פורסם

כל הפלאפונים של נוקיה, מה5120, היו אותו הפלאפון בצורה שונה.. וגם אין להם אנטנה, שזה דיי מלחיץ

זה מה שטוב בזה, הסלולות עוברות בין המכשירים, הדיברויות והמתאנים כולם עובדים עם כל הדגמים ומשפחה שיש בה שלושה מכשירים סלולארים ויותר(כל משפחה ממוצעת היום בארץ עם שני ילדים) הדבר הזה מאוד שימושי.

פורסם

זה לא קשור

8120 צריך דיבורית אחרת לאוטו מאשר 6120/5120

אבל זה עדיין אותו פלאפון, אין שום פונקציות מתקדמות אחרות.. אפילו אותם המשחקים.

כבר כמה שנים שהם דורכים במקום...

פורסם

אתה מתכוון כבר כמה שנים שבארץ דורכים במקום.

בחו"ל הטלפונים של נוקיה הם מהמתקדמים ביותר, במיוחד החמודים עם ה-GPRS שנמצא כבר שנה בניסוי בארץ.

פורסם
  • מחבר

אני כל-כך מסכים! אנחנו בארץ רואים רק את ה"זבלה" של נוקייה עם תגיות מחירים שלא היו מביישות את המכשירים היקרים ביותר בחו"ל.

יש לנוקייה כל-כך הרבה מכשירים שאנחנו לא רואים. אני חושב שאנחנו ראינו בערך חמישית\רביעית ממה שיש להם היום.

הקטע היותר מסריח הוא שאורנג' לא שרק לא מביאים מכשירים טובים (קונה סטוקים של מכשירים ישנים בעולם ומביאים לפה), אלא גם לא רוצים לתת שירות למכשירים. ככה שאם נשבר המכשיר, הוא חייב לטוס לחו"ל לתיקון (מן הסתם לא יעיל, ארוך ויקר). למזלינו עדיין אפשר להשתמש בהם בארץ, אבל זה רק בגלל שזה GSM וזה אמור לעבוד בכל העולם, אחרת הם גם היו סוגרים את המכשירים.

הא וגם שכחתי שאם אתה רוצה לטוס לחו"ל עם המכשיר שלך את לא יכול. אתה שוב צריך ללכת לאורנג ולקחת מכשיר אחר. איזו באסה. חבורת עשקנים מעצבנים. אורנג' ויורוקום עולים לי על העצבים.

אני בכלל בחור של Ericsson.

*Ericsson T68 RULEZ*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים