פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים אמממ... הוא דיי מכוער... וגם לא נראה ממש נוח...אם הפאנל הנשלף נשבר לך אז הלך לך הפאלאפון (והוא נראה דיי עדין!). למה הבאת אותו מחו"ל?! הרי אין לך אחריות בארץ אם קורה לו משהו.
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים יש לי ניסיון קל עם שניהם, ההבדלים לא גדולים וחוץ מ"לוק" אין להם הרבה מה להציע.הפומית של ה-8890 (אם אני לא טועה זה השם, לא התעניינתי בנושא הרבה זמן) מאוד רגישה ודי עדינה וזה פשוט התקף לב לפתוח את זה כל פעם, וחוץ מזה שהמכשיר לא תומך בעברית :-\ואגב, שניהם מאוד מאוד מאוד עדינים, את ה-3210 הישן שלי זרקתי כבר כמה וכמה פעמים ממרחק של 2 מטר ולא קרה לו הרבה, בקושי שריטות (ויעידו אנשים שהיו במפגש, הראתי להם)... אבל אם תעשה את זה לשניהם, אתה גומר עליהם לגמרי.
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים מחבר אתה צודק בדבר אחד: אין להם הרבה מה להציע. (חוץ ממראה יפה, גודל ומשקל בין ההכי נמוכים שאתה יכול למצוא היום)מלבד לזה אתה לא יכול צודק בשום דבר.א. הדגם הוא 8850.ב. הוא תומך בעברית.ג. הוא עשוי אלומיניום שמן הסתם טיפה טיפה יותר קשיח מהפלסטיק הזול של ה3210 שלך. חוץ מיזה שמניסיון הם נפלו נפלו ונפלו.ד. הפומית ממש לא עדינה. אני לא יודע מאיפה הבאת את זה. היא חזקה כמו עץ.
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים שני המכשירים שאני בדקתי של ה8850 היו ללא עברית בכלל ולפי מה שאני יודע יורוקום לא מוכנים לצרוב עברית למכשירים... חולרות
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים מחבר זה לא משנה עכשיו.יש עכשיו שיש לו 7650. אם אתם לא יודעים מה זה, אני לא אתחיל לדבר.אני אנסה להביא תמונות של זה.המכשיר פשוט... אין לי מילים
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים כל הפלאפונים של נוקיה, מה5120, היו אותו הפלאפון בצורה שונה.. וגם אין להם אנטנה, שזה דיי מלחיץ
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים כל הפלאפונים של נוקיה, מה5120, היו אותו הפלאפון בצורה שונה.. וגם אין להם אנטנה, שזה דיי מלחיץ דווקא לדעתי זה יותר יפה שאין אנטנה (למרות שנראה לי שאתה אז מקבל את הקרינה ישר דרך המוח )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.