פורסם 2006 במאי 1619 שנים הג'אמפר יושב על הפינים, אם תרים אותו תראה את הפינים.אם יש לך רק 2 פינים, כנראה כאשר אתה מוציא את הג'אמפר אתה בעצם מאפס את הביוס, תנסה את זה.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים קוראים לו במקרה clr_cmos?כי גם לי יש את הבעיה הזאת ואצלי חיפשתי את הclr_cmos הזה ועל הלוח זה רק שתי נ'ק כסופות כאלה אין לו פינים לא גאמפר לא כלוםיותר מובן מזה?חשבתי שהבנתם בפעם הראשונה =\בכל אופן איך זה יכול להיות...?
פורסם 2006 במאי 1619 שנים שיחקת בזמן האחרון עם הזכרונות?(החלפת אותם?)בכל אופן תנסה להוציא את הזכרונות,לנקות את הסלוטים שלהם,ואז להחזיר אותם.
פורסם 2006 במאי 1719 שנים איזה מגזימים 25 שניות מספיק 8 שניות אצלי בלוח ;D שומע אחי , אם כללל זה לא עוזר אולי יש לך בעיה בספק , קרה לי פעם :-\ תנסה את הספק על מחשב אחר...
פורסם 2006 במאי 1719 שנים לפני חודש בערך החלפתי...ומה זה קשור?תנסה לשחק עם הזכרונות.כשזה קרה לי,זה מה שבסוף פתר את הבעיה.
פורסם 2006 במאי 1719 שנים שיעני חודש שלם זה עבדאתם אומרים שאם אני ישים תכרטיס מסך שלי על מחשב אחר המסך יעבוד?
פורסם 2006 במאי 1819 שנים לי זה לא עוזר =/אתם אומרים שאם אני ישים תכרטיס מסך שלי על מחשב אחר המסך האחר יעבוד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.