פורסם 2006 במאי 1419 שנים לפני יומיים באתי למחשב הדלקתי אותו כרגיל, הכל נדלק והצג לא.המסך מחובר לחשמל ולמחשב כרגיל ואין לי משג מה הבעיה.חשבתי זה אולי הכרטיס מסך.מה הבעיה?תודה לעוזרים..
פורסם 2006 במאי 1419 שנים לפני יומיים באתי למחשב הדלקתי אותו כרגיל, הכל נדלק והצג לא.המסך מחובר לחשמל ולמחשב כרגיל ואין לי משג מה הבעיה.חשבתי זה אולי הכרטיס מסך.מה הבעיה?תודה לעוזרים..און בורד או נפרד?בדוק חיבורים למחשבאם לא עוזר והוא לא און בורד בדוק שהוא יושב כמו שצריך בסלוט שלולא עוזר נסה להחליף ותראה אם עובד אז זה כרטיס אם לא אז כך אותו למשהיו שיבדוק לך את זה
פורסם 2006 במאי 1419 שנים היה לי מקרה דומה לשלך.איפוס ביוס פתר אותו.שים לב איפוס ע"י סוללה לא תמיד עובד, עדיף למצוא את הג'אמפר.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר היה לי מקרה דומה לשלך.איפוס ביוס פתר אותו.שים לב איפוס ע"י סוללה לא תמיד עובד, עדיף למצוא את הג'אמפר.קודם כל תודה על עזרהצחי, הכרטיס הוא בנפרד, כל החיבורים תקינים.חן, איך אני מאפס את הביוס אם אני לא יכול להגיע אליו?)הצג שחור(.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים אתה מאפס באחת משני הדרכים:1. מוצא את הג'אמפר של איפוס ביוס על הלוח ומעביר אותו למצב של איפוס ביוס.2. מנתק את החשמל, מוציא את הסוללה, מחזיק בחוץ 10 דקות, מחבר הכל מפעיל ובודק אם עובד.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים *אתה מוציא את הסוללה ל-25 שניות, לא ל-10 דקות תודה לבנאדם...הוא חסך לך 9:35 דקות
פורסם 2006 במאי 1519 שנים מחבר אתה מאפס באחת משני הדרכים:1. מוצא את הג'אמפר של איפוס ביוס על הלוח ומעביר אותו למצב של איפוס ביוס.2. מנתק את החשמל, מוציא את הסוללה, מחזיק בחוץ 10 דקות, מחבר הכל מפעיל ובודק אם עובד.שוב תודה1. אין לי מושג איפה הג'אמפר נמצא, איך הוא נראה ואיך אני מאפס איתו את הביוס.2. הוצאתי סוללה ל-20 שניות. לא עזר.
פורסם 2006 במאי 1519 שנים נסה לחפש ג'מפר, נקרא בד"כ משהו עם CMOS או שתיתן את דגם הלוחלדעתי יש סיכוי לכרטיס מסך או המעבד או חיבור בלוח שנדפק
פורסם 2006 במאי 1519 שנים סתם משהו שעבד אצל חבר:נסה להוציא ולהכניס את הכרטיס מסך מהמקום שלו.אין לי מושג למה, יכול להיות שהוא מזהה אותו מחדש אז זה חוזר לעבודה..
פורסם 2006 במאי 1519 שנים נסה לחפש ג'מפר, נקרא בד"כ משהו עם CMOS או שתיתן את דגם הלוחלדעתי יש סיכוי לכרטיס מסך או המעבד או חיבור בלוח שנדפקקוראים לו במקרה clr_cmos?כי גם לי יש את הבעיה הזאת ואצלי חיפשתי את הclr_cmos הזה ועל הלוח זה רק שתי נ'ק כסופות כאלה אין לו פינים לא גאמפר לא כלום
פורסם 2006 במאי 1519 שנים כן זה השם.אתה צריך לשים ג'אמפר במצב של איפוס על הפינים האלה.תעיין בחוברת של הלוח אם כדי לראות איזה מצב מאפס את הביוס.
פורסם 2006 במאי 1519 שנים כן זה השם.אתה צריך לשים ג'אמפר במצב של איפוס על הפינים האלה.תעיין בחוברת של הלוח אם כדי לראות איזה מצב מאפס את הביוס.קוראים לו במקרה clr_cmos?כי גם לי יש את הבעיה הזאת ואצלי חיפשתי את הclr_cmos הזה ועל הלוח זה רק שתי נ'ק כסופות כאלה אין לו פינים לא גאמפר לא כלוםזה יעזור אם אני יצלם?אני יראה אם אני יכול ויעלה את זה
פורסם 2006 במאי 1619 שנים זה שהוצאת הבטריה שהמחשב בחשמל לא עוזר... תוציא את המחשב מהחשמת תוציא את הבטריה ל25 שניות ותבדוק שובהג'מפר שמאפס לרוב נימצא ממש קרוב לבטריה עצמה... CLR CMOS
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מן הסתם המחשב לא היה מחובר לחשמלאני לא טיפשואצלי הוא לא קרוב לבטריה הוא קרוב לSYSTEM FUN ואין שם פינים על הגאמפר של CLR CMOS (רשום על הלוח CLR CMOS)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.