פורסם 2006 במאי 1319 שנים הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא- שאין לי מושג מה היא!!איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה.....נ.באני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה.תודה מראש
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר הדגם הוא T42P... לא הפעילו אותו בחו"ל לפי מה שידוע לי והביאו לי אותו לפה....
פורסם 2006 במאי 1319 שנים צריך לבדוק. אולי להפעלה ראשונה דרושה סיסמא שנמצאת לך בין שאר הניירת שקיבלת עם המחשב?
פורסם 2006 במאי 1319 שנים עוד לא שמעתי שקונים מחשב ואין איתו סיסמא. כמובן שגם אם במקרה לא קיבלת סיסמא הרי שמן המתבקש לעשות טלפון מיידי לשרות של IBM או לקפוץ למרכז שרות.אבל, אם המחשב גנוב למשל, אז יכולה להיות בעיה עם העניין.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים אם אתה מבין קצת אתה יכול לנסות ליפתוח אותו ולהוצא את הסוללה של לוח האם .זה מאפס את הביוס
פורסם 2006 במאי 1319 שנים כן, גם לי נראה שהוצאת הסוללה בלוח האם תפתור את הבעייה. אבל בכל זאת מדובר במחשב נייד, זה לא עניין של מה בכך..עריכה:לאחר חיפוש קצרצר בגוגל מצאתי סיסמאות פה:http://www.pwcrack.com/bios.shtml שים לב שלכל סוג ביוס יש סיסמאות אפשריות משלו.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מעולם לא נתקלתי במחשב נייד חדש מהחברה אשר מוגן בסיסמה.עכשיו, אם יש במחשב שבב TPM, גם הוצאת סוללה לא תעזור. הפתרון היחיד הוא ללכת למרכז שירות של IBM יחד עם כל ההוכחות שהמחשב נרכש כחוק, והם יוכלו לאפס את הסיסמה (בתשלום אני מניח).
פורסם 2006 במאי 1319 שנים אוקי, תקשיב טוב,הינה המספר תמיכה ושירות של IBM:048494608035313900לIBM יש אחריות ושירות בינלאומיים, זה לא משנה שקנית אותו בחו"ל, תתקשר אליהם, ותדבר איתם.בנוסף, אני משאר שאם קנית אותו בארה"ב אין לו עברית, אתה יכול ללכת אליהם והם ישימו לך וינדוס אחר ללא תשלום.הסניף של ה03 נמצא בקריית אונו שני מטר מהמפעל של קוקה קולה, אתה יכול ללכת לשם בכל מקרה.עד כמה שאני יודע כל זה לא יעלה לך אגורה, המדיניות שלהם היא תמיכה טכנית וחומרתית מקיפה בתקופת האחריות, כל עוד הם לא מחליפים לך חליף שפגעת בו או מוסיפים משהוא, זה לא עולה כסף, אתה יכול להטריד אותם כל היום.בהצלחה!
פורסם 2006 במאי 1619 שנים אצלי במחשב נייד יש מן חריץ כזה מאוד קטן מאחורה שאמור להיכנס אליו מן מתפתח כזה שאמור לנעול את המחשב נייד, תבדוק אם יש לך דבר כזה ותנסה לפתוח אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.