עבור לתוכן

עזרה בבקשה בקשר ללפטופ IBM...!!!

Featured Replies

פורסם

הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא

- שאין לי מושג מה היא!!

איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה.....

נ.ב

אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה.

תודה מראש

פורסם

איזה סיסמא? של הביוס/ של הווינדוס?

פורסם
  • מחבר

של הביוס אני מניח...ממש איך שעולה המחשב.

פורסם

זו הפעם הראשונה שאתה מפעיל את המחשב? כלומר לא הפעלת אותו בחול?

איזה דגם זה?

פורסם
  • מחבר

הדגם הוא T42P... לא הפעילו אותו בחו"ל לפי מה שידוע לי והביאו לי אותו לפה....

פורסם

צריך לבדוק. אולי להפעלה ראשונה דרושה סיסמא שנמצאת לך בין שאר הניירת שקיבלת עם המחשב?

פורסם

עוד לא שמעתי שקונים מחשב ואין איתו סיסמא. כמובן שגם אם במקרה לא קיבלת סיסמא הרי שמן המתבקש לעשות טלפון מיידי לשרות של IBM או לקפוץ למרכז שרות.

אבל, אם המחשב גנוב למשל, אז יכולה להיות בעיה עם העניין.

פורסם

אם אתה מבין קצת אתה יכול לנסות ליפתוח אותו ולהוצא את הסוללה של לוח האם .

זה מאפס את הביוס

פורסם

כן, גם לי נראה שהוצאת הסוללה בלוח האם תפתור את הבעייה. אבל בכל זאת מדובר במחשב נייד, זה לא עניין של מה בכך..

עריכה:

לאחר חיפוש קצרצר בגוגל מצאתי סיסמאות פה:

http://www.pwcrack.com/bios.shtml שים לב שלכל סוג ביוס יש סיסמאות אפשריות משלו.

פורסם

מעולם לא נתקלתי במחשב נייד חדש מהחברה אשר מוגן בסיסמה.

עכשיו, אם יש במחשב שבב TPM, גם הוצאת סוללה לא תעזור. הפתרון היחיד הוא ללכת למרכז שירות של IBM יחד עם כל ההוכחות שהמחשב נרכש כחוק, והם יוכלו לאפס את הסיסמה (בתשלום אני מניח).

פורסם

אוקי,

תקשיב טוב,

הינה המספר תמיכה ושירות של IBM:

048494608

035313900

לIBM יש אחריות ושירות בינלאומיים, זה לא משנה שקנית אותו בחו"ל, תתקשר אליהם, ותדבר איתם.

בנוסף, אני משאר שאם קנית אותו בארה"ב אין לו עברית, אתה יכול ללכת אליהם והם ישימו לך וינדוס אחר ללא תשלום.

הסניף של ה03 נמצא בקריית אונו שני מטר מהמפעל של קוקה קולה, אתה יכול ללכת לשם בכל מקרה.

עד כמה שאני יודע כל זה לא יעלה לך אגורה, המדיניות שלהם היא תמיכה טכנית וחומרתית מקיפה בתקופת האחריות, כל עוד הם לא מחליפים לך חליף שפגעת בו או מוסיפים משהוא, זה לא עולה כסף, אתה יכול להטריד אותם כל היום.

בהצלחה!

פורסם

גבעת שמואל, לא קריית אונו.

ולא יקחו ממך כסף על כזה דבר..

פורסם

אצלי במחשב נייד יש מן חריץ כזה מאוד קטן מאחורה שאמור להיכנס אליו מן מתפתח כזה שאמור לנעול את המחשב נייד, תבדוק אם יש לך דבר כזה ותנסה לפתוח אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים