עבור לתוכן

ביפ....ביפ...ביפ ושאר ירקות

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי פורום תמיכה טכנית!

קודם כל, ולפני שאגש לבעיית ה*ביפ* אפרט על "היסטוריית" הבעיות של המחשב שלי(מפרט בחתימה).

מאז שקניתי את המחשב, לפני שנה, תמיד היו לי בעיות עם הביצועים שלו ( למרות שהתוצאה ב3D MARK הייתה כמו שצריך, הוא לא הריץ משחקים כמו שצריך). פניתי למספר פורומים בארץ ובעולם, שלא ידעו מה לעשות, החלפתי ספק כוח לספק אנרמקס, שכן היה לי ספק גנרי ( לא באשמתי...), קניתי קירור AC Silencer לכ. המסך אך הכל לשווא... יש לציין כי זכור לי שפעם אחי, שאתו אני חולק את המחשב, הסיר דרייברים בצורה לא תקינה והתקין דרייברים חדשים ( והוא עשה זאת מספר פעמים), ויתכן כי יש קשר בין הדברים אם כי אני בספק שכן ביצועי המחשב מעולם לא היו כפי שהיו אמורים להיות. אשמח אם למישהו יש רעיון ( ד"א, לא להגיד לי לנקות ספיוורים, כי יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי, אדאוור, ספייבוט, מייקוסופט אנטיספייור- כל אלו מעודכנים וסורקים את המחשב פעם בשבוע, מה גם שאיני מוריד משחקים או סרטים מתוכנות לשיתוף קבצים או אתרים מפוקפקים).

וכעת לבעיית הביפים.

הורדתי את הקטליסט החדש, 6.4, בתקווה שזה אולי יוכל לעזור קצת לשפר את הביצועים.

לתדהמתי, לא רק שהוא לא שיפר אותם, אלא גרם לבעייה מוזרה מאוד- מאז שהתקנתי אותו, ברגעים בהם המחשב צריך להתאמץ קצת ( במשחקים כמו WoW, Oblivion, Battlefield 2 וכדומה) הוא מתחיל לצפצף, ובשביל להפסיק את הציפצוף אני נאלץ להגיע למקום שבו המחשב לא צריך להתאמץ ( מקום בלי הרבה פרטים, לחיצה על Esc וכד'). האם הבעייה היא אכן בדרייבר, שהרי הצפצופים החלו רק לאחר שהתקנתי אותו, או שמא הצפצופים הם התרעה על התחממות יתר או דבר דומה במחשב? אשמח לקבל תשובה.

תודה מראש על זמנכם

:hi:

פורסם

הציפצופים כנראה שהטמפ' באחד הרכיבים הגיע לרמה בה מוגדר למחשב להודיע לך "גבר אני נשרף"

או שזה מוגדר באחת התוכנות

או בביוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים