פורסם 2006 במאי 1419 שנים עשיתי היום תיאוריה!!!יצאתי אחרי 4 דקות ועברתי חחחח איפה עשית/מתי?גם אני היום הייתי
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר במשרד הרישוי בחולון.איפה אתה עשית?סימון - בהצלחה! אני ממליץ לך על האתרים "למד" ו"יואב שלום". למד קודם מ"למד" [לא כולל החלק עם המנוע], אחר כך למד את החומר מהאתר של יואב שלום ואז תעשה את המבחנים שם. [דאג להכנס לסעיף "שאלות ותשובות" ותעבור על הכול]. סך הכול לא צריך ללמוד הרבה לתיאוריה וזה ממש קל.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר http://www.teoria-yoav.com/index.aspלדעתי ה"דגשים לתאוריה" באתר שלו הם ממש מצויינים! גם המבחנים שלו לדעתי טובים בהרבה משל "למד".
פורסם 2006 במאי 1519 שנים במשרד הרישוי בחולון.איפה אתה עשית?סימון - בהצלחה! אני ממליץ לך על האתרים "למד" ו"יואב שלום". למד קודם מ"למד" [לא כולל החלק עם המנוע], אחר כך למד את החומר מהאתר של יואב שלום ואז תעשה את המבחנים שם. [דאג להכנס לסעיף "שאלות ותשובות" ותעבור על הכול]. סך הכול לא צריך ללמוד הרבה לתיאוריה וזה ממש קל.הייתי בחולון בערך בשעה 8:30-9הייתי עם בחורה בלונדינית גבוהה שקשה לפספסאולי שמת לב... מתי היית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.