עבור לתוכן

* עודכן . . . לא מצליח להפעיל שום אמצעי כ DISK ON KEY בלפ-ט&#149

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי לפ-טופ ישן שאני מנסה לחבר אליו איזה שהוא התקן USB נייד להעביר אליו מידע, בין אם זה קורא כרטיסי זיכרון ובין אם זה הCOWON A2 החמוד שלי.

העניין הוא שהוא מזהה אותם וכותב את שמם כמזוהה, אבל לא מראה שום הארד-דיסק נוסף ב"מחשב שלי".

פרטי הלפ-טופ:

חברה: קומפאק(כיום נדמה לי HP)

וינדוס: 98SE

USB: 1.0

מעבד: CELERON 400 MH"Z

RAM: 32M"B

====================

הוא מחזיק נפלא אינטרנט ומסמכים וורד לעבודת משרד אבל אני לא רוצה לצרוב דיסק בשביל להעביר אליו קבצים קטנים. אני לא יכול להשתמש בשום אמצעי כ DISK ON KEY איתו.

מה חסר בחומרה או בתוכנה? מה שונה בעולם המחשבים שהאופציה הנ"ל החלה לעבוד פתאום? ווינדוס, תוכנה ששונתה? אני כבר לא זוכר.

מה דרוש לזה להראות אמצעי נייד מהנ"ל כדיסק ב"מחשב שלי"?

תודה מראש.

עדכון: שמתי לב שהאחרי שאני מחבר משהו מהם, הוא מראה את זה בDEVICE MANAGER אבל עם סימן שאלה ומבקש להתקין דרייברים. הקטע שבWIN XP הוא פשוט מראה כונן חדש אחרי החיבור וזהו. באמת צריך להתחיל לחפש דרייברים עכשיו בכל העולם (שעדיין לא מצאתי כרגע)? אין איזה עדכון או פתרון אחר לעניין הזה?

פורסם

יש דרייבר מיוחד ל98 כדי שיתמוך ב USB -חפש בגוגל

פורסם

קודם כל שתדע ווינדוס 98 אינו תומך בחומרה - הכנס הפעל. לכן צריך דרייבר כדי להפעיל את כונן ה usb . בדרך כלל כוננים כאלה באים עם דרייבר לחלונות 98 .

פורסם
  • מחבר

אה, אוקיי, החלטתי פשוט להציץ בחוברת של הA2 שלי (שממילא לא הייתי צריך אותה אז אפילו לא פתחתי את הגירסה האנגלית) כי לא הצצתי בה כי המכשיר כל כך קל שלא צריך חוברת בשביל ללמוד להשתמש בו.

בכל מקרה, הסתבר שיש שם עמודש נחבא מיוחד בסוף לWIN98 ובאמת, בדיסק התוכנה שצירפו איתו (לקידוד קבצים), הייתה תיקייה מסתורית של הדרייבר לWIN98.

קיצור תודה לכם, בזכותכם התחלתי לחשוב שאולי השבו כבר על פתרון ובאמת גיליתי שהחביאו אותו אמנם, אבל הוא קיים.

להית'.

-=לסגור נושא=-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים