עבור לתוכן

אייבורי מחשבים חברה טובה לקניית מחשב או לא ?!

Featured Replies

פורסם

לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את זה אז פתחתי כאן ואם זה לא אמור להיות כאן אז תעבירו את זה בבקשה

עכשיו לשאלה שלי : האם אייבורי מחשבים היא חברה טובה למחשבים כי אני רוצה לקנות מחשב מהסניף שלהם בירושלים ואני לא יודע אם זה יהיה מחשב טוב או לא שמעתי כבר אנשים שאמרו שאייבורי זו חברה גרוע הוכול הזמן צריך להחליף לך דברים שהם נותנים חלקים דפוקים ודברים כאלה אז אני רוצה לדעת אם מישהו קנה מהם מחשב האם הוא מרוצה האם הוא לא מרוצה הוא היה צריך להחליף בשלב כלשהו או לא תנו דעות על החברה בבקשה ובמיוחד מי שקנה בסניף ירושלים

פורסם

אסור לדבר על חנויות אלא להשוואת מחירים.קרא את חוקי הפורום.

פורסם

מצטרף לבקשה

לי יש מה ךלהגיד עליהם אבל אסור פה.

פורסם

אסור לדבר על חנויות אלא להשוואת מחירים.קרא את חוקי הפורום.

מה לגבי הודעות פרטיות?

פורסם

בכל מקרה ולכל חנות:

חנות זה רק ה-מקשר בין הצרכן למוכר למי שלא הבין

אז זה לא רלוונטי (*כמעט) טוב או לא טוב

האחריות היא של היבואנים אותם הלקוח לא רואה

*כמעט:

חנות חזקה קונה הרבה מקבלת הנחה-מעבירה ללקוח(אם)

לחנות טובה וחזקה יש יכולת "לחיצה" על היבואן במקרה של תקלה/החלפה וכו'-אז זה נעשה הרבה יותר מהר

מסקנה=לקנות ממקום שיש בו "תנועה" וכל ההבטחות מהמוכרים לפי הקניה שווים לתחת.

פורסם

העצה שלי פשוט תתרחק מהם, אסור לדבר על חברות פה אבל לתת עצה (שלדעתי תציל מבזבוז כסף וצרות בעתיד) מותר ;) יש לי ניסיון רע (מאוד) עם החברה הזאת...

פורסם

אני מציע לכם בחום להפסיק להגיב בדיון הזה

תקראו את החוקים

פורסם

מה מטרת החוק הזה?

למי אפנה לקבלת דיעה על חנויות אם לא לקהילה?

פורסם

מטרת החוק הזה היא למנוע תביעות ותלונות מצד החנויות (הם רואים באתר כאחראים על כל פרסום שלילי על החנות שלהם מצד הגולשים, אידיוטי אבל נכון)

פורסם

בזמנו החברה של האתר הזה נתבעו ע"י האתר פנדה, שממנו הם הגיעו במקור, או משהו כזה. (או שהם היו המקימים של PC-TIP שזה האתר של פנדה) או משהו כזה.

וקיצור, הם תבעו את האתר הזה ב300,000 שקל. עכשיו בזמנו החברה האלה היו בני 16, וכיום בצבא(אם אני זוכר נכון את הסיפור מילדותי).

לכן - לא שווה להם שיזיינו כאן את השכל בקשר לניסיון רע או טוב של מישהו עם חנות כולשהי ואחרי זה לקבל באי מייל תביעה משפטית.

כל דיבור על חנויות, ווארז או כל טיפים שהם נוגדים את חוקי הפורום מתבצעים כאן בסוג של UNDERGROUND - שכאן זה= הודעות פרטיות שבתרגום לחוקי המשפט הישראלי= באופן אישי ממישהו למישהו, ולא באו להשמיץ או לומר משהו בפומבי (פוסט רגיל בפורום) שכולם יכולים לראות וזה משפיע על קהל עצום של גולשים.

זה ההבדל בין להגיד לך ברחוב מחד גיסא שאמא שלך זונה, ומאידך גיסא לפרסם את זה בעיתון שכל העם יידע. זאת נקראת: תביעת דיבה, או הוצאת לשון הרע.

פורסם

בזמנו החברה של האתר הזה נתבעו ע"י האתר פנדה, שממנו הם הגיעו במקור, או משהו כזה. (או שהם היו המקימים של PC-TIP שזה האתר של פנדה) או משהו כזה.

וקיצור, הם תבעו את האתר הזה ב300,000 שקל. עכשיו בזמנו החברה האלה היו בני 16, וכיום בצבא(אם אני זוכר נכון את הסיפור מילדותי).

לכן - לא שווה להם שיזיינו כאן את השכל בקשר לניסיון רע או טוב של מישהו עם חנות כולשהי ואחרי זה לקבל באי מייל תביעה משפטית.

כל דיבור על חנויות, ווארז או כל טיפים שהם נוגדים את חוקי הפורום מתבצעים כאן בסוג של UNDERGROUND - שכאן זה= הודעות פרטיות שבתרגום לחוקי המשפט הישראלי= באופן אישי ממישהו למישהו, ולא באו להשמיץ או לומר משהו בפומבי (פוסט רגיל בפורום) שכולם יכולים לראות וזה משפיע על קהל עצום של גולשים.

זה ההבדל בין להגיד לך ברחוב מחד גיסא שאמא שלך זונה, ומאידך גיסא לפרסם את זה בעיתון שכל העם יידע. זאת נקראת: תביעת דיבה, או הוצאת לשון הרע.

רק אם אמא שלי באמת אינה זונה... :nono:

איזה חברה תבעה אותם? (תשלח לי הודעה אם זו בעיה לפרסום)

פורסם

רק אם אמא שלי באמת אינה זונה... :nono:

איזה חברה תבעה אותם? (תשלח לי הודעה אם זו בעיה לפרסום)

זאת לא בעייה, כי אינני דן בחנות עצמה.

תבעו אותם זוג עורכי דין, שהם בעצם בעלי החנות "פנדה". אורלי ו(שכחתי)מה שמו בעלה. יש להם פול כסף שני אלה, ככה שלא הפריע להם לתבוע נערים בגיל העשרה. הם הרי ידעו שצוות האתר הזה יתקפל מולם, כי כלל אין להם סכומים כאלה לדיונים.

*במשפט "חובת ההוכחה חלה על הנתבע", משמע - אם אמרתי שאמא שלך זונה, אתה צריך להוכיח אחרת. מכיוון שברוב התביעות לא מדובר על 5 שקל, שני הצדדים מגיעים להסכמי פשרה מחוץ לאולם בית המשפט(וכך גם נמנעים מהם הפרסום בתקשורת הנוגע לפסק הדין).

שכחתי כבר את פרטי התביעה, מה גם שהתחלפו כאן כל כך הרבה מנהלים מאז שאני לא יודע אם מישהו מהם זוכר משהו.

פורסם

לא שווה להם שיזיינו כאן את השכל בקשר לניסיון רע או טוב של מישהו עם חנות כולשהי ואחרי זה לקבל באי מייל תביעה משפטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים