עבור לתוכן

מישהו ראה פרק אחרון באבודים 21 (ספויילר)

Featured Replies

פורסם

איזה פסכולוגיה בגרוש, הכפתור הוא החיים שלנו אנחנו חייבים ללחוץ עליו אפילו שהוא לא עושה כלום ואנחנו כבר יודעים שזה לא

עושה כלום, עכשיו זה אפילו יותר חשוב

............................... דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

לא הייתי מתרגז מזה כלכך אם לא הייתי שומע השטחצנות של המפיקים באיזה ראיון, זה היה בערך ככה

"המספרים הם החיים,אי אפשר לדעת מה הם עושים, אפילו אנחנו לא יודעים על המספרים..." ועוד בילבולי מוח,

כאילו בגלל שיש להם רייטינג הם עכשיו מהיו הפסיכולוגים של הדור

אני אפילו לא יודע למה אני ממשיך לראות את הסדרה הזאת,

אהה היה לפחות דבר אחת טוב הפרק, הרגו את ליבי, לא צריך לראות את הפרצוף המוזר שלה (שאף פעם לא צילמו אות מהצד!!!)

יותר :jump:

פורסם

פרק מעולה! אבל ציפיתי ליותר אחרי פרק שעבר...

אבל פרק הבא יהיה ברה יותר טוב אחרי הפרומואים...

ומש"ש (לא שודר עדיין):פרק הבא וולט חוזר.

פורסם

אתה לא יודע שהמספרים לא עושים כלום.

אם לא ראית בחלום של Echo, האח הכומר שלו הכניס את המספרים (שהיו אז סימני שאלה) למחשב ואיתחל את הלוח מספרים בזמן ש- John היה מתחת לדלת.

אז כנראה המספרים כן עושים משהו.

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מדבר

בפרוש אמרו שזה ניסוי: לראות האם האנשים יאמינו ויכניסו מספרים למכונה הזאת (ועוד 6 מכונות כאלו) או שהם יתייאשו,

ובנתיים צילמו את זה ועכבו אחרי האנשים האלו...

האמת דיי חשבתי שזה מה שיהיה

פורסם

טוב אנחנו סתם מתווכחים על שטויות.

מה שמעצבן זה שיש פרק כל שבוע, ואני רגיל לראות איזה 2 פרקים ביום (ראיתי את כל העונה הראשונה והשניה עד עכשיו מהאינטרנט)

פורסם
  • מחבר

העונה השנייה ממש פחות טובה, גם דיי מתרגזים מהמריחות זמן שלהם ברגע שאין לך עוד עשרה פרקים

בהרד דיסק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים